Noua femeie din viața lui Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep. Unde au fost surprinși cei doi amorezi

La scurt timp după ce Simona Halep a primit ”unde verde” pentru a se întoarce pe terenul de tenis, fostul său soț, Toni Iuruc, a fost surprins la brațul unei femei misterioase.

Simona și Toni au divorțat pe 8 septembrie 2022, cu doar două luni înainte ca cei doi să-și unească destinele și în fața preotului, într-o ceremonie religioasă ce era stabilită la Cazino Sinaia.

A uitat-o Toni Iuruc pe Simona Halep?

La un an și jumătate de la despărțirea oficială, Toni Iuruc pare că face eforturi considerabile pentru a-și reface viața. Nu mai vrea alergătură ”mondială”, ci încearcă să-și găsească fericirea cât mai aproape de casă, prin cluburile din Capitală.

Este singur, este prezentabil și conturile pline. În plus, toate ”piesele” din cluburi îl recunosc, așa că efortul de a le fura atenția nu este unul foarte mare.

Așadar, reporterii cancan.ro ”s-au intersectat” cu Toni Iuruc într-un club de fițe din București, unde acesta s-a întreținut minute în șir cu o blondă apetisantă, dar misterioasă. Printre șampanii scumpe și muzică asurzitoare, Toni și partenera sa și-au șoptit lucruri, s-au atins, s-au amuzat de cele spuse, iar într-un final au decis să părăsească clubul împreună.

Cei doi s-au urcat într-un Uber, au ajuns în zona Pipera, însă fostul soț al Simonei Halep s-a recunoscut învins. A lăsat-o pe blondină la domiciului acesteia, apoi s-a îndreptat singurel spre casă.

Nu este prima dată când se întâmplă ca Toni să fie prins ”în ofsaid” după o ieșire în club. S-au mai întâmplat cazuri, conform sursei citate, când toată lumea paria pe șarmul său, dar la final Toni ”sfârșea” singur, fără compania aleasă.

În afara Simonei Halep, Toni Iuruc a mai avut alte două neveste. Se pare că, uneori, nici a treia oară nu e cu noroc. Poate, de data aceasta, pentru Toni a patra oară va fi mai bine!

Totuși, se pune întrebarea dacă nu cumva relația cu Simona, în care i-a fost răsfoită public toată viața, l-a făcut mult prea vulnerabil în relațiile ulterioare. Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care este urmărit de ghinion în dragoste de ceva timp.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare