NEWS ALERT VIDEO! Dinamo, la un pas de tragedie și la Botoșani! Romario Benzar a primit o lovitură ce i-ar fi putut fi fatală! Jucătorul a fost transportat de urgență la spital!

Meciurile lui Dinamo din ultima vreme au oferit scene uluitoare, cu jucători accidentați teribil, transportați la spital în stare gravă. După cazul lui Luca Mihai, izbit brutal de Homawoo în meciul Dinamo – Poli Iași, disputat pe „Arcul de Triumf”, Romario Benzar, fotbalistul lui FC Botoșani, a devenit, la rândul său, clientul „câinilor”.

Prima repriză a duelului pentru evitarea retrogradării dintre FC Botoșani și Dinamo a fost plină de momente tensionate, terminându-se cu faultul de cartonaș roșu pe care Hakim Abdallah l-a comis asupra lui Benzar.

Dinamo, un nou KO și la Botoșani!

Prima fază controversată a partidei s-a produs în momentul în care Dinamo a primit penalty la Botoșani, după lungi minute de analiză VAR. Abdallah nu a reușit să transforme lovitura de pedeapsă pentru trupa lui Zeljko Kopic. Ulterior, Astrit Selmani a marcat pentru „câini”, însă golul său a fost anulat, decizia arbitrului George Găman fiind contestată de alb-roșii.

A urmat eliminarea lui Abdallah, într-un moment în care Dinamo reușise să pună stăpânire pe cursul jocului. Imprudența și-a spus cuvântul, iar atacantul alb-roșiior și-a calculat greșit pașii. Astfel, i-a aplicat o lovitură foarte dură la nivelul capului lui Romario Benzar, care s-a prăbușit pe teren, solicitând ajutorul medicilor. Ulterior, George Găman a luat decizia de a-l elimina, pe bună dreptate, pe Hakim Abdallah.

Sursă Video: YouTube @PrimaSport

Ambulanța a intrat repede pe gazonul de pe stadionul „Municipal” din Botoșani, iar fotbalistului moldovenilor, căruia îi curgea sânge din zona capului, i-a fost aplicat un guler cervical, după care a fost transportat la spital.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Gabriel Moura o îngroapă pe Dinamo la Botoșani! Fundașul lui Zeljko Kopic a marcat în propria poartă!

Cum s-au prezentat cele două echipe la meciul de la Botoșani:

FC Botoșani (4-3-3): Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – G. David, Dican, Ferreira – E. Florescu, Enzo Lopez, Ofosu
Rezerve: Kukic, Petro, Șeroni, Gligor, Mouaddib, Mailat, L. Fulop, Adams, Kaprof, Margiotta, I. Filip
Antrenor: Bogdan Andone

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Milanov, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Selmani, Abdallah
Rezerve: Răilean, R. Grigore, C. Costin, N. Roșu, Iglesias, Gregorio, Ilic, Politic, P. Neagu, A. Bani, D. Irimia, Amzăr
Antrenor: Zeljko Kopic

Stadion: Stadion Municipal, Botoșani
Arbitru:
George Găman. Asistenți: Daniel Mitruți (ambii din Craiova), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea)
Arbitru VAR: Andrei Chivulete (București). Asistent VAR: Adrian Vornicu (Iași)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare