Nervi la FCU Craiova după eşecul de la UTA: Adrian Mititelu a mers direct în vestiar!

UTA Arad a învins cu scorul de 3-2 FCU Craiova în etapa cu numărul 29 din SuperLiga României. Adrian Mititelu n-a mai suportat umilinţa, iar, după meci, a mers direct în vestiarul echipei sale.

Între timp, antrenorul de conjunctură Vali David s-a prezentat la flash-interviuri, unde a vorbit despre cauzele înfrângerii.

A dat vina pe lipsa de experienţă

Tehnicianul oltenilor a dat vina și pe lipsa de experiență a jucătorilor, care au cedat cu 3-2 în meciul de sâmbătă.

„Aproape 80% dintre jucătorii noștri sunt ofensivi. Primim multe goluri pe contraatac, din dragul de a marca. Am avut o echipă ofensivă, frumoasă, dar felicit echipa din Arad. Punctele sunt acolo și au tot ce le trebuie.

Am spus că va fi un meci frumos și nu va fi o diferență mare. Puștii au făcut 60 de minute bune, dar lipsa de experiență și de jocuri și-a spus cuvântul.

Bauza este sufletul echipei, iar ceilalți trebuie să fie ca furnicile. Lipsa de experiență ne-a dus către această înfrângere, dar prima repriză a fost senzațională, plăcută ochiului”, a spus Vali David.

Ce a făcut Mititelu în vestiar?

Antrenorul interimar al lui FCU Craiova a abordat şi tema apariţiei lui Adrian Mititelu în vestiar, după eşecul cu UTA.

„Este strict problema patronului cine vine antrenor. Venirea lui în vestiar nu ucide însă pe nimeni, ci vine și motivează!

Discută așa plăcut, știți la ce mă refer.

Alții sunt cu scandal. N-am fost antrenor principal o perioadă lungă, dar am vechime mare la club și am jucat în Liga 1, era ce înseamnă naționala acum”, a adăugat antrenorul oltenilor.

Patronul oltenilor este hotărât ca până la derby-ul Olteniei cu Universitatea Craiova să instaleze noul antrenor al echipei. Marius Croitoru a fost contactat de către Mititelu, dar se pare că părţile nu s-au înţeles.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare