Nelu Varga ar putea redresa situația delicată de la CFR Cluj chiar cu un transfer de la coșmarul Corvinul: „Mâine l-aș lua! Vardy la 25 de ani lucra într-o piață”

La finalul meciului Corvinul – CFR Cluj 4-0 din sferturile de finală ale Cupei României, oficialii clubului din Gruia au primit un sfat chiar de la antrenorul formației din Hunedoara.

Florin Maxim a spus la flash-interviul de la finalul partidei că, dacă ar fi el la o echipă importantă din Europa, chiar și la fosta campioană a României, l-ar transfera instant pe Flavius Iacob, fotbalistul de 23 de ani care a avut o prestație excelentă în jocul de marți seară.

Jucătorul pe care antrenorul de la Corvinul l-a recomandat la CFR Cluj la finalul meciului direct din Cupa României

De asemenea, tehnicianul echipei aflate în prezent pe locul 3 în play-off-ul din Liga 2 a mai spus și că unii dintre jucătorii săi încă pot ajunge să aibă o carieră impresionantă în fotbalul românesc, pe modelul făcut celebru în întreaga lume de Jamie Vardy, atacantul care a avut o contribuție uriașă în sezonul istoric în care Leicester City a câștigat titlul în Premier League.

„Băieții cumva s-au obișnuit cu mine, cu modul meu de a lucra. Nu știu dacă ei credeau că pot învinge o echipă de talia CFR-ului, dar muncesc bine, încerc să le dau din faptul că eu cred în ceea ce facem. Cumva cred că asta a făcut diferența în meciul de azi. Coman, Neacșa, Iacob… Vardy la 25 de ani lucra într-o piață și juca în Liga 8. Sunt jucători cu potențial fantastic și eu cred că deja au atras privirile echipelor mari. Eu, dacă aș fi antrenor, chiar și de talia CFR-ului, mâine l-aș transfera pe Iacob”, a spus Florin Maxim la finalul meciului Corvinul – CFR Cluj 4-0.

Daniel Pîrvulescu a marcat cel mai frumos gol al acestui duel, iar la flash-interviul susținut la final a subliniat unde crede el că s-a făcut diferența în acest meci.

„Ne-am motivat, e un meci cu care te întâlnești o dată în viață, motivație mai mare nu cred că există.

Nu avem de ce să nu visăm, am muncit foarte mult, chiar de la Liga 3. Sunt bucuros că am avut sprijinul staff-ului, colegilor, asta m-a ajutat foarte mult”, a declarat fotbalistul de la Corvinul.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare