Neil Lennon a luat decizia în cazul lui Cristi Săpunaru, apoi a făcut-o publică. Ce îl așteaptă pe căpitanul Rapidului

Neil Lennon debutează într-un meci oficial pe banca Rapidului sâmbătă, 13 iulie, de la ora 19:15, în deplasare, cu UTA.

Rapid a făcut patru transferuri în această vară și i-a adus pe Luka Gojkovic, Cristi Manea, Timotej Jambor și Filip Blazek. Întrebat dacă mai are de gând să facă vreo achiziție, Neil Lennon a evitat să dea un răspuns concret și a lăsat loc de interpretări.

Lennon se bazează pe Săpunaru

Cristi Săpunaru (40 de ani) se află, probabil, în faţa ultimului sezon din carieră. Neil Lennon a afirmat că se bazează pe el.

„Este un atlet grozav, pentru cineva care are 40 de ani este incredibil să fii în condiţia fizică în care el se află şi să ai mentalitatea lui, nu avem nimic decât admiraţie pentru el. La fel ca toată lumea, este un jucător important pentru echipă, o să fie folosit de-a lungul sezonului atunci când vom avea nevoie.

Fiecare antrenor vrea mai mulţi jucători. Acum mai facem monitorizări, dar sunt mulţumit de lot, avem multe variante pe fiecare poziţie, poate vom mai aduce un jucător”, a continuat Lennon.

Cu cine se bate Rapid la titlu

Tehnicianul giuleștenilor s-a referit la posibilele adversare ale Rapidului în lupta pentru titlul din Superligă.

„Nu îmi e frică de nicio echipă, dar respect adversarii. E FCSB, campioana din sezonul trecut, Craiova, Farul, Cluj, cu Petrescu înapoi, ştie cum să câştige un titlu aici. Sunt 5-6 echipe care se bat la campionat, vreau ca Rapid să fie în această conversaţie.”, a mai spus Lennon.

Jucătorii tineri, cedaţi?

Neil Lennon a fost extrem de hotărât în momentul în care a vorbit despre plecări și a transmis că sunt șanse mari ca anumiți jucători tineri să fie cedați unor alte echipe din această vară.

”Asta voi discuta cu directorul sportiv. Ca antrenor, îţi place să îţi faci treaba cu uşile închise. S-ar putea să aruncăm o privire asupra echipei. În momentul acesta, va trebui să facem nişte modificări.

Lotul este puţin cam mare în acest moment, aşa că va trebui să-l micşorăm. Câţiva dintre jucătorii tineri vor fi împrumutaţi către alte cluburi. În ceea ce priveşte aducerea altor jucători, vom vedea”, a spus Neil Lennon, pentru Rapid TV.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare