Neil Lennon a insistat ca jucătorul să semneze, iar Dan Şucu i-a îndeplinit dorinţa. Francezul s-a înţeles cu Rapid pentru un contract până în 2026

Rapidiştii au „securizat” un jucător pentru care Neil Lennon a insistat să fie păstrat la club. Jayson Papeau (28 de ani) şi-a prelungit contractul cu Rapid până în 2026.

Giuleştenii au făcut anunțul oficial joi.

Doi ani în plus la contract

Discuțiile cu Papeau privind prelungirea înțelegerii au demarat încă din iarnă, iar astăzi s-au concretizat. Francezul şi-a extins acordul cu Rapid cu încă doi ani, până în vara lui 2026.

„Atunci când ai ochi pentru o singură echipă… Jay Papeau la Rapid până în 2026. În vârstă de 28 de ani, Papeau a evoluat pentru Rapid în 58 de meciuri, reușind să înscrie 6 goluri și să ofere 8 pase de gol.

„Papi” a venit la Rapid în vara lui 2022, de la Warta Poznan, din prima ligă poloneză, devenind repede unul dintre cei mai îndrăgiți jucători, datorită stilului său de joc. Născut la Melun, în Franța, Jayson a mai evoluat în carieră la Le Mee SF, St. Genevieve, Amiens, Chambly și Warta Poznan”, conform unui comunicat al Rapidului.

Jayson Papeau a fost adus la Rapid de la Warta Poznan, în 2022. Giuleştenii au chitat pentru el suma de 200.000 de euro.

Lennon l-a găsit pe noul Roy Keane în lotul Rapidului

Antrenorul nord-irlandez a dezvăluit şi cine e fotbalistul din lot care l-a impresionat, pe care ”l-a şi botezat” imediat Roy Keane: Gabriel Gheorghe (17 ani), care poate evolua şi ca atacant, dar şi ca mijlocaş ofensiv.

”M-au impresionat mai mulţi tineri. Pe Gheorghe l-am poreclit Roy Keane. Şi Stan mi-a plăcut cum a evoluat, toţi, de la cel mai tânăr şi până la Săpunaru m-au impresionat.

Nu numai în ceea ce priveşte fotbalul, ci şi din punct de vedere al personalităţii. Atmosfera la echipă este foarte bună”, a declarat Neil Lennon pentru Rapid TV.

În prima etapă din noul sezon de Superligă, Rapid va juca pe 13 iulie, în deplasare, cu UTA.

Cristi Manea, ironic cu de CFR Cluj

Cristi Manea (26 de ani) a semnat în această vară cu Rapid, sosind în Giulești din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de CFR Cluj. Fundașul a plecat cu scandal din Gruia și nu a uitat tratamentul la care a fost supus de „feroviari”.

Apărătorul alb-vișiniilor a considerat că absența sa de la EURO 2024 are la bază faptul că cei de la CFR Cluj nu i-au acordat șansa de a juca pe finalul sezonului trecut.

„Nu mă interesează (n.r. – ce spun cei de la CFR despre faptul că a semnat cu Rapid). Sunt supărat, normal că sunt supărat. Pentru că nu am mai jucat în ultimele meciuri (n.r. – din sezonul trecut) și am pierdut și Campionatul European. Sunt mândru de băieți, mi-a părut rău că au fost eliminați”, a declarat Cristi Manea, pe Aeroportul Otopeni.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare