Momentele crunte prin care a trecut Gică Popescu: „Primul gând este să te omori!”. De ce a ajuns să se simtă vinovat pentru dispariția tatălui său

Gică Popescu a vorbit din nou despre momentele crunte prin care a trecut după ce a fost condamnat la trei ani, o lună și zece zile de închisoare cu executare în „Dosarul transferurilor”.

Acest episod s-a petrecut pe data de 4 martie 2014, în condițiile în care a doua zi erau programate alegerile de la FRF, unde fostul căpitan al echipei naționale a României era principalul contracandidat al lui Răzvan Burleanu.

Gică Popescu a dezvăluit prin ce momente crunte a trecut după ce a fost condamnat la închisoare

La scurt timp, tatăl fostului fundaș central a încetat din viață, iar Gică Popescu este convins că acest eveniment tragic a venit ca o consecință a evenimentelor petrecute în cazul său, motiv pentru care pentru o perioadă chiar s-a învinovățit pentru dispariția părintelui său.

Tata, model de personalitate. Şi de mândrie. Tata avea o mândrie incredibilă. O ţinută de oltean mândru. Am suferit mult când l-am pierdut atunci. Era un moment greu şi fără să-l pierd.

Da, m-am învinovăţit. Şi acum sunt convins, că dacă nu s-ar fi întâmplat cu mine (), ar fi trăit şi acum. Vezi cum e cu mândria asta? N-a suportat umilinţa. Tata era un om care nu era cu biserica. Era supărat pe preoţi deoarece, spunea dânsul, că te învaţă să dai, dar ei nu dau niciodată. Era o jumătate de glumă.

Când s-a întâmplat atunci, cu noi, mama îl găsea în genunchi, plângând, cu icoana în mână. Tata, să facă aşa ceva? Niciodată. N-avea treabă cu biserica. Mama era o slujitoare a bisericii. În fiecare duminică la biserică. A cântat în cor. Dar tata n-avea nicio treabă”, a spus Gică Popescu, potrivit orangesport.ro.

Fostul căpitan al echipei naționale a mărturisit că s-a gândit chiar și la sinucidere în acea perioadă

De asemenea, fostul mare fotbalist, cel care la vremea respectivă era agent FIFA, aceasta fiind de altfel și calitatea în care el a fost implicat în acel dosar, a mărturisit chiar că a avut parte de gânduri suicidale la scurt timp după ce a primit decizia.

Cel mai important lucru, când ajungi acolo, dar şi cel mai greu în acelaşi timp, este să uiţi ce-ai fost afară. Ăsta este lucrul pe care ni l-a spus directorul când am ajuns acolo. Să începi să-ţi faci tot felul de activităţi, ca să-ţi treacă timpul.

Cel mai greu este să accepţi. Ştii care este primul lucru care îţi vine în cap, când primeşti o astfel de veste? Este să te omori. Primul gând care îţi vine în cap. Crede-mă! Fracţiune de secundă. Unde să fugi?”, a mai Gică Popescu, potrivit sursei citate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare