MM Stoica ”își spală păcatele” față de suporterul pe care l-a bătut în Ghencea. ”Fac asta la fiecare meci”

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a trecut cu greu peste momentul din 2005, când a lovit cu pumnul în figură un suporter al Stelei, la un meci.

Mai exact, MM și-a pierdut cumpătul în momentul în care a observat că victima înjură pe toată lumea fără motiv, chiar dacă în prealabil l-a rugat să înceteze.

Suporterul și-a continuat ”concertul” de invective, însă se umpluse paharu. MM a coborât din loja din Ghencea, și a decis să-i aplice o corecție fizică acestuia. Un pumn în figură, apoi au intervenit bodyguarzii pentru a-l calma.

Mihai Stoica, despre momentul din 2005: ”Urlă frustrarea în mine”

În 2010, Mihai Stoica a povestit că a avut numeroase discuții cu respectivul personaj, însă acesta nu a vrut deloc să se potolească.

În plus, după ce a terminat de înjurat fotbaliștii, victima a început să-l înjure și el, care venise la meci cu fiica și soția. Atunci, ceva s-a întâmplat, iar efectul a fost cel văzut de toată lumea.

La aproape 20 de ani distanță, MM Stoica recunoaște că încearcă să-și ”spele păcatele” față de acel suporter.

Când am realizat ca altele sunt problemele unui om. Acum sunt ok. Nu poţi să te schimbi total, şi eu când simt că sunt nedreptăţit urlă frustrarea în mine şi după reacţia mea.. Sunt un tip coleric.

Dar acum timpul de revenire este mult mai mic. Starea de stres a determinat asta de multe ori. Eu şi acum sunt super stresat. Pe mine meciurile mă omoară, eu după meciuri nu pot să dorm!

Ieşirea aia din 2005, când am lovit un spectator, chiar dacă la momentul ăla m-a îndreptăţit că m-a înjurat, cumva am reparat-o. Şi acum la fiecare meci, el şi familia lui sunt invitaţii mei. Da, absolut. Şi acum a fost la meciul cu Rapid”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare