MM Stoica a reacționat, după ce FCSB și-a aflat adversara din preliminariile Champions League! Marea frică a oficialului

FCSB și-a aflat adversara din primul tur preliminar al Champions League și va evolua împotriva celor de la AC Virtus, campioana din San Marino.

Oponenta FCSB-ului s-a ales dintre Dinamo Batumi (Georgia), Dinamo Minsk (Belarus) FC Ordabasy (Kazahstan) și Virtus (san Marino).

MM Stoica: „Prelungim puţin vacanţa”

Tragerea la sorți a fost urmărită cu sufletul la gură de către MM Stoica, iar oficialul FCSB-ului era ferm convins că bucureștenii vor evolua contra celor de la Ordabasy, din Kazahstan. MM a dezvăluit că începuse să se uite inclusiv de cazare, dar și de bilete de avion, însă faptul că AC Virtus le-a ieșit în cale roș-albaștrilor l-a liniștit.

”Chiar ar fi ridicol să spun că stai aşa, că nu ştiu ce (n.r. emoţii în primul tur UCL). Două zile am folosit în gând cuvinte inferioare când am văzut grupa aia de patru, care ne-a fost hărăzită, din motive geografice. Nu am înţeles niciodată de ce Kazakhstanul trebuie să aibă echipă în Champions League. Nu e Europa, până la urmă.

Eram sigur că o să jucăm cu Ordabasy. Erau nişte hoteluri foarte bune, dar cred că deplasarea ne costa mai mult decât cantonamentul de aici şi cel din iarnă în Turcia, la un loc.

Dacă nu găseam charter, ceea ce era posibil, noi trebuia să mergem prin Dubai, zburam cinci ore până acolo, escală şi după încă trei ore jumătate. Dacă nu am fi făcut escală, făceam şase, şapte ore, cel puţin. Nu doar că am scăpat de deplasarea asta, am scăpat şi de un meci mai dificil. Prelungim puţin vacanţa”, a spus Mihai Stoica, potrivit PrimaSport.

AC Virtus a reacționat după tragerea la sorți

Meciurile din primul tur se vor disputa în dublă manșă, pe 9-10 iulie, respectiv 16-17 iulie. Prima manșă se va juca în San Marino, în timp ce returul va fi pe terenul celor de la FCSB.  La scurt timp după tragerea la sorți, AC Virtus a reacționat pe contul oficial al clubului și a catalogat disputa cu campioana României ca fiind una atractivă.

Tragerea la sorți de la Nyon ne-a oferit o provocare foarte atractivă. Vom juca împotriva FCSB-ului, câștigătoare a 27 de campionate naționale și chiar o Cupă a Campionilor Europeni în sezonul 1985-86!„, a transmis AC Virtus.

Lotul celor de la AC Virtus este cotat la 1.04 milioane de euro, în timp ce FCSB este evaluată la 34.9 milioane de euro. Ca o comparație, Florinel Coman valorează de unul singur 7 milioane de euro.

Cel mai valoros fotbalist de la AC Virtus este Alessandro Pecci, 125.000 de euro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare