Mister rezolvat! Motivul pentru care Jose Mourinho a ajuns să genereze o mare polemică în România! Gică Popescu a dezvăluit tot

Jose Mourinho a generat, fără voia lui, o polemică destul de aprinsă în spațiul public din România, în contextul ultimului meci disputat de „Generația de Aur”.

Cu o seară înaintea evenimentului de pe Arena Națională, într-o locație din București a fost organizat un dineu oficial, iar marele antrenor portughez a fost singurul care nu a fost îmbrăcat adecvat.

Gică Popescu a dezvăluit că din vina lui nu a purtat Jose Mourinho o ținută adecvată acelui dineu

Din acest motiv, el a fost „taxat” în direct la TV de către jurnalistul Radu Naum, care la rândul lui a fost atacat din cauza acestei chestiuni de fostul agent FIFA Giovanni Becali, un bun prieten al celui supranumit „The Special One”.

Gică Popescu, organizatorul evenimentului, a fost acum întrebat în legătură cu acest subiect și a explicat că vina pentru modul în care s-a prezentat Jose Mourinho la acel dineu îi aparține în totalitate, pentru că nu l-a anunțat în legătură cu ținuta obligatorie din acea seară.

„Nu. E vina mea asta, nu l-am anunțat, i-am spus doar de prezență, este vina mea că nu l-am anunțat de ținută. I-am cerut scuze la masă când m-am așezat lângă el. S-a comportat ireproșabil, dar este vina mea. Eu trebuia să îl anunț, eu am dat invitații la toată lumea.

Mi-a scăpat, asta e, când ai atâtea pe cap la un astfel de eveniment, mai uiți lucruri. Hristo (n.r. Stoichkov) a avut și alte activități la București, lui i-am dat invitația cu ținută. Singurul care nu a știut de ținută a fost Mourinho”, a spus Gică Popescu la Digi Sport.

Impresiile „Baciului” după evenimentul de pe Arena Națională

De asemenea, cu aceeași ocazie, fostul mare fundaș central a dezvăluit și că a simțit o satisfacție imensă pentru că evenimentul organizat de el s-a dovedit un real succes din toate punctele de vedere.

„Figo, am vrut să vină Luis, însă era angrenat într-o activitate la UEFA, cred că pe 25 s-a jucat finala Champions League la feminin. Mi-a spus că ar fi venit cu mare plăcere. Când m-am trezit duminică dimineață, am avut aceeași senzație pe care am avut-o când am câștigat Cupa UEFA cu Galatasaray, aveam inima plină de fericire, de mândrie. Cele două săptămâni pe care le-am petrecut împreună pe Arcul de Triumf antrenându-ne… Îmi va fi foarte greu să șterg aceste amintiri, îmi vor rămâne pe veci. Am muncit mult, mi-am asumat acest eveniment, nu știi niciodată ce se întâmplă, sunt emoții mari. (n.r. dacă va mai organiza pe viitor un astfel de eveniment) Nu, nu, s-a terminat, s-a terminat”, a mai spus Gică Popescu în cadrul aceleiași intervenții telefonice.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare