Gică Popescu a reacționat după ce a fost atacat dur de Ionel Ganea și Dănuț Lupu! Ce le-a transmis celor doi nemulțumiți după meciul „Generației de Aur”

Gică Popescu a fost organizatorul ultimului meci disputat de „Generația de Aur” și a fost atacat din această perspectivă de către Ionel Ganea și Dănuț Lupu.

Cei doi au fost nemulțumiți de faptul că ei, și alți foști jucători importanți ai echipei naționale a României, nu au fost invitați la acest eveniment special de pe Arena Națională.

Gică Popescu și-a prezentat scuzele față de Ionel Ganea și Dănuț Lupu după ultimul meci al „Generației de Aur”

Fostul mare fundaș central a explicat de ce a luat această decizie și a subliniat că nu a fost vorba despre rea intenție din partea sa. În plus, chiar și-a prezentat scuzele față de cei doi foști internaționali care s-au simțit jigniți de această situație.

„Figo, am vrut să vină Luis, însă era angrenat într-o activitate la UEFA, cred că pe 25 s-a jucat finala Champions League la feminin. Mi-a spus că ar fi venit cu mare plăcere. Când m-am trezit duminică dimineață, am avut aceeași senzație pe care am avut-o când am câștigat Cupa UEFA cu Galatasaray, aveam inima plină de fericire, de mândrie. Cele două săptămâni pe care le-am petrecut împreună pe Arcul de Triumf antrenându-ne… Îmi va fi foarte greu să șterg aceste amintiri, îmi vor rămâne pe veci. Am muncit mult, mi-am asumat acest eveniment, nu știi niciodată ce se întâmplă, sunt emoții mari. (n.r. dacă va mai organiza pe viitor un astfel de eveniment) Nu, nu, s-a terminat, s-a terminat.

De ce a luat „Baciul” această decizie

Lăcătuș a jucat în ’90, preliminarii în ’94, după ’94, dacă ar fi venit și unul dintre cei doi (n.r. Ionel Ganea și Dănuț Lupu), ar fi trebuit să mai vină alți 50. Ganea a fost la ultimul eveniment, a fost prezent. Dacă aș fi avut atunci ceva, aș fi avut și acum un an și doi ani, nu am nimic cu nimeni. Noi am încercat să fim cei din ’94, erau 30 de ani, Adrian Ilie și Filipescu au venit, am zis că Adrian Ilie poate să alerge mai mult, nu a fost niciun fel de rea intenție. Dacă am greșit, îmi cer scuze, dar nu a fost intenționat. Prezența lui Ilie (n.r. Dumitrescu), și dacă stă pe teren, este mai importantă decât prezența altui jucător care ar fi fost în locul lui și ar fi putut să alerge.

Acest eveniment a avut o asemenea reușită pentru faptul că am fost cu toții prezenți. Meritul este al fiecăruia dintre cei care au fost prezenți la acest eveniment”, a spus Gică Popescu la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare