Mircea Rednic a vorbit despre scenariul Steliano Filip la UTA: „Normal că vine”

Mircea Rednic a vorbit despre scenariul Steliano Filip la UTA, ipoteză apărută în spațiul public după ce fundașul stânga în vârstă de 29 de ani a fost văzut în tribune la meciul câștigat de „Bătrâna Doamnă” pe teren propriu în fața celor de la Petrolul cu scorul de 1-0.

Liber de contract de la începutul acestui an, când s-a despărțit de maghiarii de la Mezokovesd, fostul fotbalist de la Dinamo a fost vehiculat drept o posibilă variantă pentru „câinii roșii” în ultima perioadă, în contextul în care el a lucrat la Hajduk Split cu Zeljko Kopic, actualul antrenor al formației din „Ștefan cel Mare”.

Mircea Rednic a demontat scenariul Steliano Filip la UTA: „Ce să caute la Arad?”

Nu s-a materializat însă în cele din urmă această variantă, astfel că Filip este în continuare liber de contract. În acest context, prezența sa în tribunele stadionului din Arad la partida de sâmbătă a generat speculații referitoare la faptul că ar fi posibil ca el să lucreze din nou cu Mircea Rednic.

Întrebat în legătură cu acest subiect la finalul jocului cu Petrolul, „Puriul” a negat ferm acest scenariu și a spus că este normal ca fotbalistul timișorean să fie prezent la meciurile disputate de UTA pe teren propriu, atâta timp cât în orașul de pe Bega încă nu există o echipă de fotbal care să evolueze la acest nivel pe plan intern.

Nu l-am văzut, ce să caute la Arad? E din Timișoara, normal că vine dacă la Timișoara nu au… iar încep cu jumate de Mall. Dacă ei au Mall, au de toate, dar nu au echipă, nu au stadion și nu au echipă”, a spus Mircea Rednic la flash-interviu.

„Puriul”, extrem de fericit după victoria cu Petrolul

Cât despre rezultatul obținut de echipa sa în meciul cu Petrolul, care a făcut ca UTA să ajungă pe locul 7 în clasamentul Superligii, la egalitate de puncte, 37, cu Hermannstadt, ocupanta poziției a șasea, ultima care asigură participarea în play-off, după cele 27 de etape epuizate din sezonul regulat, fostul fundaș dreapta s-a arătat, așa cum era de așteptat, foarte încântat.

Sunt mândru de elevii mei. Un meci greu, nu am avut multe realizări, dar ne-am organizat bine. Țin să felicit cei doi fundași centrali, impecabil au jucat. Și Florin (n.r. Iacob), dar toată echipa, am stat bine.

Le-am creat mari probleme, chiar mă bucur și îi felicit. O echipă care s-a format în vară, ne vedeau deja retrogradați. Uite, am ajuns pe locul șase (n.r. șapte). E bine, facem o poză și sperăm să rămânem acolo”, a mai spus Mircea Rednic.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare