Mircea Lucescu și Ion Țiriac, parte a proiectului Dinamo? „Sunt acolo. Vor ajuta și ei clubul”

Mircea Lucescu (78 de ani) și Ion Țiriac (84 de ani) ar juca deja un rol semnificativ în proiectul Dinamo, potrivit unui foarte bun prieten al antrenorului. Viitorul „câinilor” arată promițător cu cele două legende ale sportului românesc implicate.

Dinamo pare că și-a revenit, reușind să înregistreze trei victorii în ultimele cinci etape din SuperLiga. Dinamoviștii au plecat cu un punct din Copou la ultimul meci, după ce Hakim Abdallah a irosit câteva ocazii uriașe pentru formația pregătită de Zeljko Kopic. În ultima etapă a sezonului regulat, „câinii” se vor duela cu UTA Arad, pe teren propriu.

Mircea Lucescu și Ion Țiriac, colaborare la Dinamo

Rică Răducanu (77 de ani), fostul portar de la Rapid și de la naționala României, este unul dintre apropiații lui Mircea Lucescu. Acesta a vorbit despre implicarea antrenorului și a miliardarului Ion Țiriac la Dinamo. Rică Răducanu a afirmat că a discutat recent cu Mircea Lucescu. Răzvan Lucescu, antrenorul grecilor de la PAOK Salonic, totodată și băiatul lui Mircea Luccescu, este nașul fiului fostului goalkeeper din Giulești.

„Am vorbit cu Mircea Lucescu, sunt prieten bun cu el. Ieri am vorbit cu el. Suntem și neamuri. Răzvan e nașul lui Cătălin (n.r. fiul lui Rică Răducanu) și al copiilor lui. Mircea Lucescu e dinamovist, nu e rapidist”, a afirmat Rică Răducanu, potrivit fanatik.ro

Rică Răducanu a continuat, discutând pe marginea unei posibile activități a celor două personalități ale sportului românesc de la Dinamo. A menționat că Mircea Lucescu și Ion Țiriac ar juca deja un rol important în tabăra „câinilor”.

„Sunt acolo. Eu așa am înțeles”

Fostul portar nu și-a pierdut simțul umorului, afirmând faptul că implicarea de orice fel a celor doi la Dinamo este benefică, chiar și dacă vine vorba de „vrăjeală”. Rică Răducanu este de părere că numele lui Dinamo încă atrage.

Sunt acolo. Eu așa am înțeles. Vor ajuta și ei clubul, că și ei au fost ajutați la timpul lor. Orice e bine acum, și cu bani, și cu vrăjeală. E important să fie acolo să ajute clubul. Că Dinamo e… cine nu ar vrea să joace la Dinamo?”, a completat Rică Răducanu, conform sursei menționate anterior.

Rică Răducanu a vorbit, în trecut, despre o problemă pe care o are, în legătură cu jocurile de noroc. Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, este cel de la care fostul portar a învățat să joace la „păcănele”. A vorbit și despre pensia sa și responsabilitățile pe care le are din punct de vedere financiar.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare