Haos în Germania! Polițiștii au împușcat un suporter venit la EURO 2024. Ce s-a întâmplat

În cursul zilei de duminică, un incident grav s-a petrecut la Hamburg, chiar înaintea meciului Polonia – Olanda, primul meci al zilei de la Euro 2024. Un bărbat a reușit să intre în fanzone cu un topor si înainte ca acesta să acționeze, acesta a fost ucis de poliție.

Bărbat ucis înaintea meciului Polonia – Olanda

Fanii Olandei erau în culmea fericirii și se pregăteau pentru meciul cu Polonia care va începe la ora 16:00. Din păcate, totul s-a schimbat când un bărbat a pătruns în fanzone cu un topor și a încercat să-i atace pe suporteri. Poliția din Hamburg a acționat imediat și l-au ucis pe acesta.

Arma cu care a atacat individul, sursă foto: X

Conform presei din Germania, polițiștii l-au vaăzut din timp pe acest bărbat și au încercat să-l amenințe cu focuri de arme. Dezinteresat de aceste amenințări, polițiștii au decis să reacționeze imediat și l-au doborât la pământ, iar acesta a decedat. După câteva investigații, agresorul avea la el și un cocktail Molotov, pe care îl avea ascuns într-un ghiozdan.

Potrivit Bild, odată ce a fost descoperit, bărbatul a încercat să-i atace pe polițiști. Aceștia au acționat cu ajutorul unui spray cu piper, însă barbatul nu a încetat, iar aceștia au fost nevoiți să utilizeze armele de foc. Zona a fost izolată, iar Poliția a demarat o anchetă.

Primul meci al zilei din turneu EURO 2024, Polonia – Olanda, începe la ora 16:00, pe stadionul „Volksparkstadion”, din Hamburg. În mod cert, zona va fi extrem de atent monitorizată pentru ca un incident de acest gen să nu se mai repete.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare