Mircea Lucescu a mers în Marienplatz, din Munchen, în mijlocul fanilor tricolorilor şi a transmis un mesaj ferm înainte de Romania – Ucraina

Mircea Lucescu va susţine frenetic naţionala României din tribunele stadionului din Munchen, azi, de la ora 16.00, deşi are puternice conexiuni şi cu fotbalul din Ucraina. A fost antrenor şi la Şahtior Doneţk, şi la Dinamo Kiev.

„Il Luce” merge pe Fussball Arena, dar, până la ora partidei, tehnicianul de 78 de ani trăieşte emoţia acestu EURO 2024 ca un adevărat suporter.

Mircea Lucescu, mesaj din Marienplatz

Suporterii români au luat cu asalt Bavaria. Peste 30.000 de conaţionali vor fi prezenţi pe stadion la ora 16.00, când va începe meciul Romania – Ucraina. Printre aceşti români, şi Mircea Lucescu.

Înainte de a ajunge pe arena de peste 70.000 de locuri din Munchen, Mircea Lucescu a făcut o scurtă vizită în Piața Mariei sau Marienplatz, așa cum e cunoscută local, unde a dat nas în nas cu suporterii.

„Hai, nea Mircea! Hai, România ale!”, au strigat suporterii români.

„Trebuie să fim mai gălăgioși decât ei. Sigur suporterii vor câștiga meciul”, a punctat Lucescu, potrivit prosport.ro.

Mircea Lucescu, alături de Edi Iordănescu

Mircea Lucescu a transmis un mesaj, duminică, pentru Edi Iordănescu în ziua în care selecționerul echipei naționale a României a împlinit vârsta de 46 de ani.

În viziunea Il Luce, un rezultat bun în acest meci ar fi reprezentat chiar și de un egal, întrucât el opinat încă o dată că naționala României urmează să aibă parte de o misiune foarte dificilă în jocul de la Munchen.

„Să-l sărbătorim mâine (n.r. luni). Nu numai băieţii, toţi, pentru că astăzi nu mai e vorba doar de echipă, e vorba de toţi suporterii care vor fi acolo. E vorba de toţi suporterii, din toată ţara, din toată Europa.

(n.r. Va fi un meci greu cu Ucraina?) Foarte greu. Ar fi foarte bun un egal. Totdeauna primul meci este extraordinar de important. E important să nu pierzi meciul. Acesta este cel mai important lucru”, a spus Mircea Lucescu în cursul zilei de duminică, citat de as.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare