Mircea Lucescu a găsit vinovatul pentru dezastrul CFR-ului de la Hunedoara. A fost nemilos!

CFR Cluj a fost eliminată ruşinos din sferturile Cupei României, după 0-4 cu Corvinul Hunedoara. Mircea Lucescu (78 ani) a fost invitat special la duelul de la Hunedoara şi a dat lovitura de start.

Luce l-a criticat pe Panagiotis Tachtsidis (33 ani), care și-a lăsat echipa în inferioritate numerică încă din minutul 11.

Mutu şi ceilalţi jucători, „compromişi”

Elevii lui Adrian Mutu au evoluat în inferioritate din minutul 11, după ce Tachtsidis a fost eliminat pentru o lovitură aplicată unui adversar.

”Felicitări publicului care a fost extraordinar și care a menținut o atmosferă de victorie. Felicitări jucătorilor care au făcut o demonstrație de forță și de inteligență tactică și mai ales felicitări pentru antrenor. Mi-a plăcut enorm cum a organizat echipa și felul în care echipa a jucat, ca o echipă cel puțin de divizia A.

Când un jucător face eroarea pe care a făcut-o Tachtsidis, punând echipa în inferioritate numerică, la nivelul ăsta nu mai există diferență între A și B, mai ales în ceea ce privește Cupa.

Ceilalți au intrat puțin blazați în teren, puțin relaxați. Faptul că a făcut un astfel de gest care a pus echipa în inferioritate a compromis și rezultatul, și valoarea antrenorului, și valoarea celorlalți jucători. Un jucător profesionist nu are voie să facă astfel de gesturi”, a spus Mircea Lucescu.

Prima reacţie dură de la CFR Cluj

Unul dintre acționarii ardelenilor, Ștefan Gadola, spune că a rămas fără replică după înfrângerea suferită de CFR Cluj contra Corvinului.

”Vă rog să mă credeți că sunt pur și simplu fără cuvinte. Șunt șocat. Efectiv nu am aer! Nu-mi închipuiam că voi ajunge vreodată să văd o asemenea umilință”, a punctat Gadola pentru Sportpesurse.ro.

Și a continuat: ”Nu am fost la Hunedoara. Am urmărit meciul la televizor. De fapt, la un moment dat aproape că nu mai vedeam de supărare. E incredibil! Cum să pățim așa ceva?”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare