Mihai Stoica pregătește cea mai bună tactică pentru meciul din retur cu Virtus! „E o posibilitate să joace”

FCSB nu a întâmpinat nicio problemă în victoria din turul preliminariilor Ligii Campionilor, împotriva celor de la Virtus, scor 1-7. După finalul meciului, Mihai Stoica a vorbit despre noua surpriză pe care o va avea pentru meciul retur.

Mihai Stoica, „Să gândim bine pachetul de meciuri”

În primul meci din turul preliminar al Ligii Campionilor, disputat în deplasare, echipa lui Gigi Becali a demonstrat că poate practica fotbalul perfect și s-a impus cu un scor categoric de 7-1.

La finalul partidei, Mihai Stoica s-a arătat foarte mulțumit de performanța echipei și a scos în evidență concurența mare de pe posturi. Mai mult, managerul general al roș-albaștrilor a promis că în meciul retur vor juca mult mai mulți jucători tineri. Roș-albaștrii se gândesc deja la meciul din turul 2 preliminar, unde o vor întâlni pe Maccabi Tel-Aviv.

Este clar că ne gândim la formula de joc și la cum să atingem cea mai bună formă la dubla cu Maccabi Tel Aviv. Trebuie să fim inspirați cu alegerile pe care le facem, să gândim bine pachetul de meciuri.

(n.r. – la meciul retur intră tinerii din lot?) Clar, clar. Oricum trebuie să joace, e o posibilitate să joace şi Toma, Popa, normal. Acum să vedem că trebuie gândit pachetul de meciuri. Jucăm trei meciuri importante, U Cluj, Slobozia şi Maccabi, meciul tur, după care Galaţi şi returul la Budapesta cu Maccabi. Să fim inspiraţi cu alegerile pe care le facem, că trebuie gândită o echipă… Importantă e dubla cu Maccabi.” a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Gigi Becali s-a convins după AC Virtus – FCSB 1-7

Dacă ajunge în turul doi preliminar din Champions League, ceea ce este aproape sigur, FCSB nu va mai fi cap de serie și va da peste Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel. Cu toate acestea, Gigi Becali nu are nicio emoție și crede că totul se întâmplă cu ajutorul divinității.

E clar și se vede că Dumnezeu îmi dă de înțeles că: ‘Stai, mă, cuminte, tot îți dau anul ăsta’. Îmi dă niște semne. Coman, 5.25 milioane de euro, cu Virtus n-am nicio emoție. După vine Maccabi Tel Aviv, care e într-o situație dificilă. 4 jucători la Olimpiadă, plus că ei joacă în Ungaria pe teren propriu.

Parcă Dumnezeu îmi zice că: ‘Uite, vezi, voi face pentru tine’. Ca să numim noroc este tot din credință, pentru că fără Dumnezeu nu se face nimic. Dumnezeu face echipa, azi îl iei pe ăsta, mâine pe Popa, poimâine pe Olaru și tot așa. Nu v-am zis că dacă pun cupolele pe biserică (n.r. biserica pe care o construiește în Pipera) o să fie bine?” a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare