Mihai Stoica, obiectul unui „transfer” de răsunet! Oficialul FCSB a schimbat televiziunea înainte de EURO 2024

Mihai Stoica ocupă deja de ceva timp rolul de analist TV la Orange Sport, dar acum oficialul de la FCSB a fost „transferat” de către un competitor de pe piața media din România.

Prima Sport a anunțat în cursul zilei de joi că președintele Consiliului de Administrație de la campioana României s-a alăturat deja echipei sale de analiști și va urma să debuteze cu ocazia startului EURO 2024, ca invitat permanent la emisiunea „Euro Show”.

Mihai Stoica s-a transferat de la Orange Sport la Prima Sport și va debuta cu ocazia startului EURO 2024

Ulterior, odată cu startul sezonului competițional viitor, Mihai Stoica va îndeplini același rol în cadrul diferitelor show-uri de la acest post TV care vor analiza meciuri din competiții precum Superliga, Liga Campionilor, Cupa României sau Premier League, printre altele.

„Prima Sport aliniază echipa de Euro. După fostul internaţional, Basarab Panduru, şi jurnaliştii Silviu Tudor Samuilă şi Dan Udrea, Mihai Stoica schimbă şi el echipa. El va fi invitat permanent al emisiunilor difuzate pe canalul deţinut de Clever Media si va debuta în noua postură cu analize sportive la Europeanul de fotbal din Germania, în emisiunea Euro Show.

Apoi, va comenta competiţiile importante: SuperLiga, Cupa României, Premier League, şi multe alte competiţii de top difuzate de Prima Sport. Într-un sezon în care FCSB, campioană după 9 ani, va evolua în preliminariile UEFA Champions League, Mihai Stoica va fi prezent în studioul Prima Sport de la sfârşitul lunii iunie. În ultimii 3 ani, Mihai Stoica a fost analist Orange Sport, iar în fotbal, de-a lungul unei cariere de zeci de ani, a fost pe rând preşedinte la Oţelul Galaţi, manager general la Unirea Urziceni şi apoi la FCSB.

Basarab Panduru a fost de asemenea cooptat în acest proiect

Din 14 iunie, la Prima Sport, debutează emisiunea Euro Show, un show sportiv care îi va ţine la curent pe suporterii români cu toate informaţiile care vin din Germania de la echipa de corespondenţi Prima Sport: Paul Andone şi Eduard Cîrjaliu. Emisiunea va cuprinde analizele jocurilor, interviuri cu jucătorii Naţionalei, reportaje cu suporterii din Germania şi cele mai frumoase momente surprinse de jurnalişti în atmosfera nopţilor fierbinţi de vară ale Europeanului care începe mâine. Dan Udrea, Alex Rădulescu şi Silviu Tudor Samuilă vor realiza emisiunea dedicată celui mai important eveniment fotbalistic al verii, turneul final din Germania.

Euro Show este primul program de la Prima Sport în care vor putea fi urmărite toate cele patru achiziţii recente ale postului de sport: jurnaliştii Dan Udrea şi Silviu Tudor Samuilă, fostul internaţional Basarab Panduru şi preşedintele CA FCSB Mihai Stoica”, este anunțul făcut de Prima Sport în cursul zilei de joi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare