Mihai Stoica vede obiectivul fixat de Gigi Becali aproape imposibil! „Sunt mai mari șanse să ajungem în grupele Conference League”

După câștigarea primul titlu după nouă ani, Gigi Becali are obiective mărețe pentru echipa sa. Cu toate acestea, Mihai Stoica nu crede în obiectivul fixat de patronul lui FCSB.

MM Stoica, „Hai s-o luăm cinstit”

Patronul „roș-albaștrilor” face tot posibilul de a construi echipa perfectă pentru a se califica în grupele UEFA Champions League. O astfel de performanță i-ar aduce în conturi lui Gigi Becali peste 20 de milioane de euro doar din partea forului european.

Însă, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, este de părere că obiectivul la care speră patronul FCSB-ului este „aproape imposibil”. MM spune că sunt șanse mai mari ca FCSB să ajungă în grupele UEFA Conference League, a treia competiție europeană.

„Până în septembrie, mi-aș dori să jucăm la trei zile. De fapt, mi-aș dori să jucăm la trei zile și din septembrie încolo. Hai s-o luăm cinstit, sunt șanse foarte mari ca noi să ajungem în grupele Conference League. Adică sunt mai mari șanse să ajungem decât să n-ajungem în grupele Conference League. 

Mai departe, Europa League, șanse mai mici, în Champions League aproape imposibil. Anul trecut, Farul a ieșit din primul tur și a jucat play-off-ul cu Helsinki. Putea să se califice.

Eu sper să jucăm în două competiții. Dacă vom face asta, nu putem să jucăm cu aceeași echipă în ambele competiții, mai ales la jucătorii de atac. Poate cu fundașii centrali mai joci la trei zile, deși nici aia nu e ok, și atunci trebuie să ai dubluri.” a declarat MM Stoica, potrivit Orange Sport.

De ce l-a vrut FCSB pe Ştefănescu

MM Stoica a spus că echipa are nevoie de un lot foarte puternic pentru a putea face faţă de două fronturi în sezonul următor. Conform oficialului campioanei, Marius Ştefănescu este un jucător care nu evoluează modest niciodată.

„Vrem neapărat să ne calificăm în grupe şi să luăm campionatul. Avem nevoie de două garnituri puternice. De aia ne-am bucurat că a revenit şi Edjouma. Poate experienţa asta în Serie B să-l fi transformat.

Am insistat să-l ia (n.r. pe Ştefănescu). Jucătorii de care nu-ţi aminteşti să fi avut meciuri slabe sunt cei mai buni. Ai nevoie de jucători pe care să te bazezi, care joacă bine.

Nu ştii niciodată dacă funcţionează să iasă dintr-un angrenaj şi să intre în altul. El a acoperit multe poziţii la Sepsi. Chiar dacă nu are talie, mi-a plăcut. Jucătorii ăştia buni se impun.” a mai spus Mihai Stoica pentru sursa citată.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare