Mihai Pintilii îi cere ferm lui Edi Iordănescu să-l convoace pe Vlad Chiricheş la echipa naţională, pentru EURO 2024

Vlad Chiricheș (34 de ani) a reintrat în echipa FCSB-ului, iar prestaţiile lui au fost foarte apreciate până acum. În acest context, s-a pus problema convocării sale la echipa naţională pentru EURO 2024.

Fostul stopper de la Tottenham sau Napoli este cerut printre tricolori inclusiv de Mihai Pintilii, unul dintre antrenorii lui Chiricheş de la FCSB.

Pintilii, mesaj pentru Edi Iordănescu

Vlad Chiricheş a fost integralist în ultimele trei partide ale roş-albaştrilor. Pintilii este convins că fostul căpitan al naţionalei se află în atenția selecționerului Edi Iordănescu.

”(n.r. Îl vezi pe Chiricheș prezent la EURO 2024?) Absolut! Dar toată lumea o să spună ‘nu, că e finul lui’, dar nu! Clar, la experiența și la valoarea pe care o are… Nu are voie să lipsească! Și Edi știe asta și cred că are toate motivele să fie convocat, doar să fie sănătos”, a spus Mihai Pintilii la ATP Țiriac Open.

Chiricheș, timid în ce priveşte echipa naţională

Jucătorul FCSB-ului şi-a imaginat cum ar reacţiona „vestiarul” tricolorilor dacă elevul lui Elias Charalambous ar îndrăzni să declare că ăşi doreşte convocarea.

”Îmi doresc să joc cât mai bine, să ajut echipa să câștige campionatul. Vreau să las lucrurile să meargă de la sine. Poate m-am pripit să vorbesc despre EURO. Cred că și jucătorii care au fost acolo în această campanie… Uite-l și pe ăsta, a jucat două meciuri și vrea la EURO acum.

Eu vreau să câștig campionatul cu Steaua (n.r.- FCSB) și vedem ce se va întâmpla. (n.r.- dacă se gândește la retragere) Mă simt foarte bine, încă am pasiune, mă bucur de fotbal. Cât pasiunea asta nu dispare, încerc să mă bucur de ea și să continui.

Nu mi-am pus o limită cât voi juca. Mă bucur de moment, de situația în care sunt. Nu m-am gândit deocamdată (n.r.- dacă va accepta o funcție administrativă la FCSB, după retragere)”, a spus Vlad Chiricheș pentru Digisport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare