Mihai Pintilii a dezvăluit numele fotbalistului pe care l-a tratat cu ură: „A fost singurul jucător”

Mihai Pintilii (39 de ani) a reuşit să câştige titlul alături de FCSB, fiind unul dintre antrenorii pe care Gigi Becali i-a avut pe banca tehnică. Fostul mijlocaş defensiv a ajuns să facă performanţă la roş-albaştri şi din postura de tehnician, după ce a bifat rezultate excelente şi ca jucător.

De exemplu, participarea cu FCSB în optimile de finală ale Europa League din sezonul 2012-2013.

Mihai Pintilii, ură pe Eden Hazard

„Pinti” a dezvăluit că fotbalistul belgian de la Chelsea, pe atunci, a fost cel mai greu adversar pe care l-a întâlnit în cariera sa.

„Hazard a fost cel mai greu adversar. Nu am putut să-i iau mingea. Am dat în el de m-au durut picioarele. Nu am putut să iau mingea. Mă durea șoldul de cât am intrat în el.

Nu mai puteam a doua zi. Eram vânăt eu. Nu pica. Era un «bighidiu» (n.r.- de la „bidiviu” – cal tânăr și iute) d-ăla mic. Dar era foarte lat în fund. Și avea picioare mari. Și mă duceam cu ură.

La el chiar aveam ură. A fost singurul jucător. Mai dă-l… Nu pică deloc? La unul, când mai dai, simți ceva sau mai scoate un sunet. La ăsta nimic. Dă-te-n… Doamne, iartă-mă!”, a spus Mihai Pintilii, potrivit gsp.

Se înţelege foarte bine cu Elias Charalambous

Chiar dacă Gigi Becali s-a implicat la FCSB din toate punctele de vedere în sezonul în care echipa a câştigat campionatul, mai mulţi specialişti din fotbalul românesc au admis că antrenorii de pe bancă, Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, au avut şi ei rolul lor important.

Cei doi tehnicieni au colaborat perfect şi au ajuns să se împrietenească.

”Eu nu am avut nicio problemă cu el (n.r. Elias Charalambous) și nici el cu mine. Mă simt de parcă îl știu de zece ani, parcă este de acolo. Nu știu cum s-a pliat, dar este omul perfect.

Ai văzut, uneori, când vezi pe cineva, simți că nu ești pe aceeași lungime de undă sau nu te place. Despre el nu poți să spui asta sau că nu este de-al nostru! El a fost tot timpul de acolo, parcă a fost trimis. Suntem așa (împreunează degetele)…

Suntem împreună și suntem legați unul de celălalt. Dacă am ceva, îl întreb, dacă are ceva, mă întreabă”, a spus Mihai Pintilii pentru ”Un Podcast”.

Trei oameni importanţi din staff-ul şi conducerea FCSB-ului au mers să sărbătorească împreună câştigarea titlului. Roş-albaştrii au triumfat în Superligă după o aşteptare de 9 ani.

Mihai Stoica, Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au plecat împreună în concediu. Cei trei au mers acasă la antrenorul principal, în Cipru.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare