Marius Croitoru l-a dat de gol pe Adrian Mititelu! Când au început, de fapt, negocierile pentru revenirea la FCU Craiova

FCU Craiova a încheiat sezonul pe ultimul loc în SuperLiga și va evolua din noua stagiune în eșalonul secund.

Adrian Mititelu l-a sunat din octombrie pe Marius Croitoru să revină la FCU Craiova

Una dintre primele mutări făcute de Adrian Mititelu pentru noul sezon a fost reprezentată de readucerea lui Marius Croitoru pe banca tehnică. Cei doi au început să negocieze încă din luna octombrie a anului trecut, însă problemele avute de tehnician cu carnetul de antrenor l-au făcut să îi spună pas finanțatorului din Bănie.

Ulterior, Adrian Mititelu și Marius Croitoru s-au pus la masa negocierilor și în martie, însă nici atunci nu au reușit să ajungă la un acord.

În octombrie m-a sunat, înainte să-l pună pe Giovanni Costantino. Am avut acea problemă cu carnetul de antrenori și m-a împiedicat. După care, iarăși, în martie, am încercat, am fost la Craiova și am avut o discuție, dar nu s-a putut.

Acum a venit această posibilitate cu Liga 2, pentru că nu mă împiedică regulamentul, plus că intru în posesia carnetului de antrenor la sfârșitul lunii și lucrurile sunt ok„, a spus Croitoru, în podcastul numit Un Podcast.

Giovanni Costantino, despre relația cu Adrian Mititelu

Înlăturarea lui Giovanni Costantino a venit într-un moment în care FCU Craiova traversa un moment greu și nu reușea să mai câștige în SuperLiga. În cele din urmă, oltenii au retrogradat în Liga 2, iar antrenorul italian a recunoscut că nu s-a gândit niciodată că se poate ajunge acolo.

Întrebat despre relația cu Adrian Mititelu, Giovanni Costantino a dezvăluit că cei doi au mai vorbit după plecarea sa de la Craiova și consideră că patronul oltenilor a fost lucrat de anumiți oameni din cadrul clubului.

Retrogradarea a fost incredibilă. Nu m-am gândit niciodată că se poate ajunge acolo. (n.r. despre relația cu Adrian Mititelu) Suntem într-o relație bună, i-am trimis mesaj de ziua sa de naștere și după retrogradare.

Cred că domnul Mititelu are multă dragoste pentru club și pentru fotbal. A spus că a făcut multe greșeli, dar cred că cele mai multe greșeli au fost făcute de alți oameninu de el”, a spus Costantino, pentru Sportpesurse.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare