Marele atacant al României și-a părăsit familia pentru amantă. Povestea nefardată a primului mariaj pe care l-a avut Ionel Ganea

Dana Ganea, fosta soție a lui Ionel Ganea, a povestit calvarul prin care a trecut alături de fostul soț. Fostul atacant al „Generaţiei de Aur” și-a părăsit familia pentru amantă, care este cu doi ani mai în vârstă ca fiica lui.

Dana Ganea, „Mi-a interzis să mai intru în vreo casă”

Potrivit celor de la Cancan, susține că fostul fotbalist român și-ar fi alungat soția, dar și fiica din casă, iar în prezent ar avea o legătură amoroasă cu o altă femeie.

„Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie.” a declarat Dana Ganea pentru Cancan.

Dana și Ionel Ganea au ajuns pentru a treia oară în fața magistraților în anul 2019. Cuplul a mai fost aproape de separare în 2010 și 2017.

„Despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că din august 2018 am intrat din nou în conflict. Șanse de împăcare nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele. Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență.” a mai adăugat fosta soție a lui Ionel Ganea.

Ganea, atac la selecţioner

România – Liechtenstein 0-0 şi România – Bulgaria 0-0 sunt cele două remize cu care naţionala noastră pleacă la EURO 2024. Ionel Ganea l-a avertizat pe Edi Iordănescu nu doar în privinţa jocului tricolorilor, dar şi asupra declaraţiilor.

„Rezultatul cu Liechtenstein a fost ruşinos. Dar poate e ceva pozitiv, poate vom învăţa ceva din asta. Atacanţii noştri au dezamăgit. Când nu ai realizări, ca atacant, e foarte grav. Un gol, o pasă decisivă, o acţiune bună… toate astea au lipsit. Eu l-aş fi luat şi pe Mitriţă la naţională, mie îmi place copilul. Are formă bună, are sclipiri, ştie să dea şi o pasă.

Mi se pare că în ziua de azi li se ia din personalitate jucătorilor. Nu mai vezi un dribling, nu mai vezi o pasă asumată. Îmi aduc aminte, când jucam eu, făceam tot ce puteam până ieşeau lucrurile cum trebuie.

Dennis Man şi Drăguş ar fi oamenii noştri cei mai importanţi din atac. Nu ştiu dacă Louis Munteanu e peste ei”, a spus Ionel Ganea pentru Sportpesurse.ro, îndreptându-şi, apoi, atenţia asupra selecţionerului:

„Edi Iordănescu nu avea voie să spună ce a zis, că la European nu vom avea mai mult de 2-3 ocazii într-un meci. Cine se crede el, Nostradamus? Nu ai voie să spui aşa ceva, jucătorii te aud!”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare