Lucas Paqueta, acuzat de implicare în pariuri ilegale! Brazilianul dorit de Manchester City își poate încheia cariera sportivă

Starul lui West Ham, Lucas Paqueta (26 de ani), este acuzat că ar fi primit intenționat nenumărate cartonașe galbene. Cei care a făcut anunțul printr-un comunicat oficial e chiar Federația Engleză de Fotbal (FA).

Lucas Paqueta, sancțiune ce îi poate încheia cariera

Federația Engleză de Fotbal susține că Paqueta a intenționat să primească mai multe cartonașe galbene în sezonul anterior. Meciurile vizate sunt cu Leicester, din data de 12 noiembrie, Aston Villa, din data de 12 martie, Leeds United, din data de 21 mai și AFC Bournemouth din data de 12 august.

Brazilianul este bănuit că a plănuit acele cartonașe galbene pentru a obține un profit financiar din pariurile sportive.

Potrivit Mundo Deportivo, mijlocașul de 26 de ani riscă o suspendare care nu a mai fost întâlnită. Acesta poate primi până la 10 ani excludere din fotbal. În cazul în care această acuzație este pozitivă, fotbalistul se poate întoarce abia la vârsta de 36 de ani pe terenul de fotbal.

În acest sezon, Lucas Paqueta a fost prezent în 31 de partide din campionat și a marcat de patru ori.

West Ham este de partea lui Paqueta

Lucas Paqueta a oferit un răspuns pe rețelele sociale și a susținut că aceste acuzațiile federației sunt false.

„Sunt extrem de surprins și supărat că Federația Engleză de Fotbal a decis să mă acuze într-un scandal unde nu am nicio legătură.” a declarat fotbalistul.

Conducerea clubului West Ham a confirmat că au primit înștiințarea oficială și au spus că sunt de partea jucătorului.

„Clubul confirmă că a primit acuzația sub care a fost Lucas Paqueta pentru presupuse încălcări ale regulilor. Jucătorul nostru neagă categoric încălcarea acestora și va continua să își apere poziția în mod ferm.

Clubul va continua să-l susțină pe jucător pe parcursul întregului proces și nu va face alte comentarii până la încheierea acestuia.” a fost mesajul șefilor lui West Ham.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare