Lovitura încercată de Dinamo! Vrea să-l transfere pe fotbalistul plecat de la Rapid în această vară

În vârstă de 21 de ani, Cătălin Cîrjan nu traversează cel mai bun moment al carierei sale și a rămas fără echipă, după despărțirea de Arsenal.

Londonezii au renunțat definitiv la Cîrjan, asta după ce Rapid nu l-a păstrat pe mijlocaș, după ce a fost împrumutat un sezon în Giulești.

Dinamo îl vrea pe Cătălin Cîrjan

Liber de contract în momentul de față, Cătălin Cîrjan poate reveni în fotbalul românesc. Fostul mijlocaș de la Arsenal și Rapid este dorit acum de Dinamo, iar gsp.ro anunță că cele două părți sunt foarte aproape să ajungă la un acord.

În sezonul trecut, Cîrjan a avut un salariu în valoare de 15.000 de euro pe lună la Rapid, iar fotbalistul nu este dispus să renunțe la pretențiile financiare la noua sa echipă, astfel că Dinamo va trebui să pluseze semnificativ dacă vrea să obțină transferul.

Dinamo l-a mai dorit și în perioada de iarnă pe Cătălin Cîrjan, care ieșise din planurile lui Cristiano Bergodi. La acea vreme, fotbalistul se afla sub contract cu Rapid și a așteptat finalul împrumutului de la Arsenal.

Cătălin Cîrjan, OUT de la Arsenal după 5 ani

Sosit în anul 2019 de la Viitorul Domnești la Arsenal, Cătălin Cîrjan era considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști de la grupele de juniori ale „Tunarilor”. În cele din urmă, accidentările l-au făcut pe jucătorul român să nu aibă parcursul așteptat și să nu reușească să-i convingă pe oficialii clubului că merită să continue.

Despre plecarea lui Cătălin Cîrjan au vorbit și jurnaliștii englezi, iar aceștia sunt de părere că decizia lui Arsenal vine tot în contextul în care „Tunarii” s-au gândit la viitorul jucătorului român.

Jucătorul și clubul au decis să se despartă cu un an mai devreme, probabil pentru a-i permite tânărului de 21 de ani libertatea de a-și alege următorul club și de a-și începe cariera de senior.

În cea mai mare parte, pare a fi o despărțire pe cale amiabilă, Cîrjan postând un mesaj de adio recunoscător pe Instagram„, au notat englezii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare