Liverpool are un nou tehnician! Actele s-au semnat, iar mutarea va fi oficializată săptămâna aceasta

Liverpool și-a găsit înlocuitor pentru postul de antrenor, întrucât Jurgen Klopp va părăsi gruparea de pe „Anfield Road” la finalul actualului sezon. Arne Slot, tehnicianul de 45 de ani al lui Feyenoord, este alesul conducerii „cormoranilor”.

Potrivit ultimelor informații apărute în spațiul public, Liverpool și ocupanta locului secund din campionatul olandez au ajuns la un acord în ceea ce privește această mutare.

Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool!

În ultimele zile, venirea lui Arne Slot pe banca tehnică a grupării de pe locul trei din Premier League a fost văzută drept iminentă. Iată că olandezul chiar va ajunge pe „Anfield Road”.

Arne Slot mai avea doi ani de contract cu Feyenoord, iar înțelegerea sa nu prevedea o clauză de reziliere. Potrivit lui Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian, cele două cluburi au semnat actele necesare venirii lui Slot la Liverpool. Mutarea va fi oficializată în cursul acestei săptămâni.

Sursă Foto: Instagram

Jurgen Klopp, super-antrenorul german care se ocupă în aceste clipe de Liverpool, a fost protagonistul unui conflict cu Mohamed Salah, vedeta din atacul „cormoranilor”. Rămas pe banca de rezerve cu West Ham, Salah a fost chemat la margine de Jurgen Klopp în minutul 78. Egipteanul a gesticulat nervos, ca apoi să fie aproape de un conflict fizic cu managerul.

Jamie Carragher l-a distrus pe Mohamed Salah!

Jamie Carragher, fost apărător cu 737 de meciuri jucate în tricoul „cormoranilor”, i-a luat apărarea lui Jurgen Klopp. „Carra” l-a jignit teribil pe egiptean, numindu-l „prost” pentru gestul său la adresa antrenorului.

„Sunt convins că în acel moment nu a vrut să îl îmbrățișeze pe deplin pe boss, ceea ce este de înțeles. Jurgen s-a simțit jignit. Salah a fost un prost cu comentariul său în zona mixtă, dar problema se va rezolva, cei doi vor fi din nou în relații bune”, a comentat Jamie Carragher, potrivit BBC.

Salah s-a bucurat de susținerea lui Alan Shearer, devenit analist sportiv, coleg cu Jamie Carragher. Potrivit opiniei fostului mare atacant de la Newcastle, egipteanul a fost cu siguranță stârnit de spusele lui Klopp.

„Nu știm ceea ce i-a zis Klopp lui Salah, dar sigur au fost cuvinte care l-au enervat pe egiptean. Nu a ripostat degeaba!”, a afirmat Alan Shearer, conform sursei citate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare