Lionel Messi are cel mai mare salariu de la Inter Miami și o avere colosală, dar un coleg din echipă este mult mai bogat decât el. Cine este „necunoscutul” care l-a depășit

Lionel Messi are o avere de aproape 1,15 miliarde de dolari și și-a permis să refuze oferta colosală de la Al Hilal și să semneze cu Inter Miami, dar în echipă are un coleg care este mult mai bogat decât el. The Sun scrie despre povestea uluitoare a fotbalistului Leonardo Campana, moștenitorul unei averi de aproape 1,5 miliarde de dolari.

Lionel Messi are un coleg mai bogat decât el

Sosirea lui Lionel Messi la Inter Miami a bulversat apele în SUA. Jucătorul a refuzat 400 sute de milioane de euro pe an de Al Hilal și a semnat cu formația din MLS pentru un contract de 54 de milioane de dolari pe an. Sigur că această tranzacție nu ar fi fost posibilă fără implicarea giganților Apple și Adidas, doi dintre sponsorii campionatului nord-american, care au pus umărul cu două contracte babane de sponsorizare și l-au ajutat pe jucător să câștige aproape 400 de milioane de dolari pe sezon. Nu este foarte fair-play pentru competiție, dar americanii și-au văzut interesul și au adus un jucător care a sporit popularitatea acestei sport în SUA.

Citește și: Topul celor mai bine plătiți sportivi din lume în 2023. Cristiano Ronaldo este „la ani lumină” de Lionel Messi

Jurnaliștii de la The Sun au căutat apoi un jucător care să-l concureze pe Lionel Messi la capitolul avere. În lumea întreagă nu sunt foarte mulți, dar au fost foarte surprinși când au găsit un nume chiar în vestiarul lui Inter Miami. Iar dacă starul argentinian are o avere de 1,15 miliarde de dolari, conform evaluării Forbes, și deține o mulțime de afaceri imobiliare în Barcelona, Miami, Paris, colegul lui a depășit 1,5 miliarde de dolari și are și perspective foarte bune.

Leonardo Campana, fotbalistul cu o avere de colosală

Jurnaliștii de la The Sun au dezvăluit că Leonardo Campana are la doar 23 de ani o avere care o depășește pe cea a lui Lionel Messi. Tatăl lui este un politician important în Ecuador și are afaceri în mai multe domenii. Banii cu care a demarat investițiile i-a câștigat din tenis, fiind un jucător destul de important, care a participat chiar la Jocurile Olimpice, în competiția de dublu de la Atlanta, din anul 1996.

Leonardo Campana este foarte activ pe rețelele sociale și postează destul de des imagini din vacanțele exotice în care merge alături de iubita lui Ariana Altuve, care a studiat Fashion Business la prestigiosul Parsons School of Design din New York. Fotbalistul are mai multe investiții importante și este pasionat și de artă, deținând chiar mai multe tablouri ale celebrului Leonardo Hidalgo, un faimos artist pop.

Leonardo Campana, colegul lui Lionel Messi de la Inter Miami

Tatăl lui Leonardo are o companie imobiliară de succes, iar bunica lui, Isabel Noboa, este considerată una dintre cele mai de succes femei din America de Sud.

Sursa FOTO: PROFIMEDIA

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare