Lionel Messi a generat neliniște în tribune după ce a lovit cu mingea o fetiță prezentă la meci. VIDEO

Lionel Messi s-a aflat în centrul unui moment văzut destul de rar pe stadioanele de fotbal la meciurile din competițiile profesioniste, după ce o minge șutată de el a lovit o fetiță aflată în spatele porții adverse.

S-a întâmplat la cea mai recentă partidă disputată de Inter Miami în Major League Soccer, victoria de pe teren propriu cu scorul de 5-0 în fața celor de la Orlando City, din cadrul etapei cu numărul trei.

Lionel Messi s-a aflat în centrul unui moment inedit la ultimul meci jucat de Inter Miami în MLS

Starul argentinian în vârstă de 36 de ani a executat la un moment dat o lovitură liberă, iar mingea trimisă de el s-a dus peste poartă. Întrucât peluza respectivă se află la o distanță foarte mică față de teren, balonul a ajuns în primul rând, unde a lovit o fetiță, care, așa cum era de așteptat, a izbucnit instant în plâns.

Cele două femei care se aflau cu ea la această partidă au intervenit imediat pentru a o liniști pe micuță, iar momentul a fost remarcat și de jurnaliștii de la ESPN.

Incredibil. Mingea șutată de Lionel Messi din lovitură liberă a lovit o fetiță aflată în tribune. Atenție la reacțiile celor din jurul ei”, au notat ei.

Gruparea din Florida conduce clasamentul Conferinței de Est din MLS după primele trei etape

În urma acestei victorii categorice cu Orlando City, Inter Miami, echipă la care mai evoluează, pe lângă Messi, și foștii lui coechipieri de la Barcelona, Jordi Alba, Sergio Busquets și Luis Suarez, după cum se știe deja destul de bine, a ajuns să ocupe prima poziție în cadrul Conferinței de Est din MLS după primele trei etape, cu 7 puncte acumulate și cu un golaveraj impresionant, de 8-1. Dintre aceste 8 reușite, 3 au fost semnate de argentinian, două dintre ele venind chiar în acest duel cu Orlando City, iar alte două de atacantul uruguayan.

Revenind la Lionel Messi, se poate spune că fotbalistul sud-american reușește să îl „bântuie” pe rivalul Cristiano Ronaldo, chiar dacă ei nu mai evoluează deja de ceva timp în același campionat.

Asta pentru că fanii din Arabia Saudită se folosesc de fiecare meci jucat împotriva lui Al-Nassr pentru a-l șicana pe portughez, scandând numele lui Messi, iar de cele mai multe ori chiar reușesc să îl irite pe Ronaldo, care din când în când le răspunde prin diferite semne obscene, recent el primind chiar și o suspendare din acest motiv.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare