Legenda lui Dinamo i-a răspuns lui Gigi Becali, după atacul patronului de la FCSB din spațiul public! Ce i-a produs supărarea conducătorului campioanei

Ionel Dănciulescu, fostul mare atacant al lui Dinamo, trecut și pe la Steaua, a fost luat în vizor de Gigi Becali, după afirmațiile sale din spațiul public. Patronul FCSB-ului i-a oferit o replică dură lui „Danciu-Gol”, în urma căreia fostul jucător a revenit cu un răspuns.

Bucuria obținerii titlului, primul după o pauză exasperantă de nouă ani, l-a determinat pe Gigi Becali să conceapă un plan de mare anvergură, prin care să-i aducă grupării roș-albastre succesul mult râvnit, atât pe plan intern, cât și în cupele europene.

Ionel Dănciulescu „servește” în „terenul” lui Gigi Becali

În urmă cu mai mult timp, Ionel Dănciulescu a vorbit despre Elias Charalambous, antrenorul cipriot de la FCSB. A abordat rolul pe care acesta îl joacă în cadrul clubului campion, într-un moment în care „Haralambie” era destul de criticat pentru faptul că nu ar fi cel care se ocupă cu adevarăt de echipă.

Acum, după ce FCSB și-a asigurat titlul, Gigi Becali i-a răspuns lui Dănciulescu. Fostul mare atacant al SuperLigii și-a exprimat poziția cu privire la afirmațiile patronului roș-albaștrilor.

„Este o părere personală, dar nu despre omul Charalambous. Eu vorbeam despre implicarea lui la echipă. Este o părere pe care o au majoritatea oamenilor din fotbal, care este întărită și de Gigi Becali, care intră la emisiuni și explică ce se întâmplă la echipă, cu schimbările…

Face procesul de antrenament împreună cu Mihai Pintilii, dar implicarea lui nu este atât de mare. El are un rol acolo. Vorbește înainte de meciuri, după meciuri, lucruri generale. Eu știu că Pintilii este antrenorul echipei și are implicare mai mare decât Charalambous”, a spus Ionel Dănciulescu, conform digisport.ro.

Ce i-a transmis patronul FCSB-ului lui Ionel Dănciulescu

Gigi Becali a vorbit despre salariul lui Elias Charalambous, care va fi recompensat de două ori mai bine pe viitor decât în acest moment. Patronul campioanei și-a amintit de afirmațiile lui Ionel Dănciulescu și nu a ezitat în a-l „taxa” pe dinamovist.

„Îi dublez contractul (n.r.- lui Elias Charalambous)! El conduce antrenamentele, Pintilii îl ajută. Nu știu cum se împart, dar ei se ajută. Dar Charalambous e antrenorul, el face.

Băi, nea Dănciulescu, că i-a dat 4 și l-a făcut marionetă, stai tu jos acum! Să vadă ce i-a făcut Charalambous, nota 2 pentru obrăznicie”, a spus Gigi Becali, potrivit sursei menționate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare