Lamine Yamal face spectacol și la EURO 2024! „Nu poate fi comparat cu nimeni”

EURO 2024 a început perfect! Fanii au văzut, până acum, un adevărat spectacol și meciuri cu goluri multe. Jucătorii tineri sunt cei care fac diferența, iar în această ediției Lamine Yamal, extrema Spaniei, pare să uimească pe toată lumea.

Lamine Yamal comparat direct cu Lionel Messi

EURO 2024 este o competiție în care jucătorii dau tot ce pot, însă, unii reușesc să bată și recorduri. Lamine Yamal, jucătorul Barcelonei care joacă pentru naționla Spaniei, este unul dintre jucătorii care atacă recorduri impresionante. La doar 16 ani și 338 de zile, puștiul de la FC Barcelona a devenit cel mai tânăr fotbalist care joacă vreodată la un Campionat European.

Titularizat de Luis de la Fuente în partida de pe Olympiastadion, Lamine Yamal a primit o mulțime de laude din partea unor oameni cunoscuți din fotbal. Fernando Llorente (39 de ani), campion mondial și european cu Spania, crede că nici măcar Lionel Messi nu ajungea să atingă nivelul lui Yamal când avea vârsta puștiului de la Barcelona.

„Nici măcar un anumit Lionel Messi nu se afla la acest nivel când era de vârsta lui. Yamal reușește niște lucruri unice, chiar nu poate fi comparat cu nimeni” a spus fostul jucător, la Sky Sports, citat de Foot Mercato.

Însă, Yamal nu a reușit doar asta. Ibericul și-a trecut în CV și un assist la golul marcat de Dani Carvajal. A fost doar a doua oară în istoria naționalei Spaniei la turneele finale europene când un jucător de la Barcelona îi oferă un assist unuia de la Real Madrid.

Cum a fost surprinsă cea mai sexy susținătoare a naționalei din Croația

Sâmbătă, Croația a debutat cu o înfrângere la turneul final din Germania, scor 0-3 împotriva Spaniei.

Duelul disputat pe stadionul din Berlin a fost urmărit din tribune de celebra Ivana Knoll, femeia care a devenit cunoscută după Cupa Mondială din Qatar, atunci când a fost nelipsită de la meciurile conaționalilor săi din Croația. Ulterior, aceasta a continuat să meargă la mai multe partide, dar și să pozeze în tricoul anumitor cluburi de fotbal.

De această dată însă, Ivana nu le-a purtat noroc favoriților, care au cedat la scor de neprezentare în fața Spaniei. La fel cum a obișnuit și până acum, croata a apărut îmbrăcată provocator, într-o ținută atipică pe un stadion de fotbal și a atras toate privirile celor din jurul său, care s-au îngrămădit să facă o poză cu ea.

Ivana Knoll / Foto: Profimedia

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare