Ladislau Boloni refuză să plece de la Metz! Românul cere o avere pentru a renunța la postul său

Ladislau Boloni (71 de ani) nu mai este dorit la Metz, după retrogradarea echipei în eșalonul secund din Franța.

Boloni vrea salariul până în 2025

Numit în vara anului 2022 pe banca lui Metz, Boloni a reușit să promoveze în Ligue 1 după doar un sezon, însă echipa sa nu a putut face față în elită și a revenit rapid în eșalonul al doilea. Drept urmare, oficialii clubului au decis să-l înlocuiască pe antrenorul român, însă demiterea acestuia nu este deloc una ușoară.

Potrivit jurnaliștilor francezi, Ladislau Boloni vrea să primească salariul pe următoarele 12 luni, cât mai are contract cu Metz. Conducerea clubului nu își dorește acest lucru, iar cele două părți sunt în pline negocieri, tocmai din acest motiv se întârzie și numirea noului antrenor al echipei.

Recent, presa din Franța dezvăluia că Ladislau Boloni are un salariu în valoare de 70.000 de euro lunar la Metz, ceea ce înseamnă 840.000 de euro anual.

Metz a pregătit înlocuitorul pentru Boloni

Francezii au anunțat încă de săptămânile trecute că Ladislau Boloni nu va mai continua la  Metz, însă oficialii clubului nu s-au despărțit încă de antrenorul român.

După doi ani petrecuți la Metz, Boloni va fi înlocuit, iar oficialii clubului i-au găsit înlocuitor. Este vorba despre Eric Chelle, care s-a despărțit în urmă cu două zile de naționala din Mali. Tehnicianul este așteptat la discuțiile finale și, cel mai probabil, el va fi înlocuitorul lui „Loți” din această vară.

Această nouă retrogradare va aduce, fără îndoială, plecarea lui László Bölöni de la  Metz. Pentru a-l înlocui pe experimentatul tehnician român, oficialii clubuli îl vizează pe Eric Chelle, proaspăt plecat de la naționala din Mali„, au notat francezii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare