Kylian Mbappe nu este dorit chiar de toată lumea. Refuz brutal primit de starul francez din partea unui gigant al Europei: „Nu este inteligent să îl transferăm”

Kylian Mbappe nu este dorit chiar de toată „lumea bună” a fotbalului european, cu toate că starul francez în vârstă de 25 de ani va deveni liber de contract la finalul acestui sezon.

După cum se știe deja foarte bine, marea favorită în cursa pentru semnătura campionului mondial din 2018, care în prezent încă evoluează pentru Paris Saint-Germain în mod evident, este Real Madrid, grupare care îl dorește pe acesta deja de mai bine de doi ani.

Kylian Mbappe a fost refuzat în mod „brutal” de Sir Jim Ratcliffe, noul acționar de la Manchester United

Doar că în ultimele zile au apărut anumite incertitudini referitoare la această eventuală mutare, generate de faptul că oficialii clubului de pe „Santiago Bernabeu” ar dori să nu îl lase pe Mbappe să participe la Jocurile Olimpice din această vară de la Paris.

Pe acest fond, au revenit în spațiul public zvonuri legate de un posibil interes al celor de la Manchester United pentru Kylian Mbappe, zvonuri care însă au fost risipite aproape instant de către Sir Jim Ratcliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, proprietarul Ineos și omul care a achiziționat în urmă cu ceva timp 25% din acțiunile clubului de pe „Old Trafford”, acord prin care s-a stabilit că el și colaboratorii săi se vor ocupa exclusiv de partea sportivă.

Întrebat în legătură cu această chestiune, el a dat în mod clar de înțeles că nu se pune problema ca Mbappe să ajungă la United în viitorul apropiat, motivând că el este mai degrabă interesat să descopere viitoarele staruri ale fotbalului mondial decât să transfere pe sume uriașe fotbaliști deja consacrați.

„Mbappe la Manchester United? Aș încerca mai degrabă să îl găsim pe viitorul Mbappe decât să cheltuim o avere pentru a cumpăra succesul. Nu este chiar așa de inteligent să îl transferi pe Mbappe acum, este mai provocator să îi găsești pe următorii Mbappe, Bellingham sau Roy Keane”, a spus Sir Jim Ratcliffe, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Care ar fi răul cel mai mic pentru „diavolii roșii” în contextul luptei pentru titlul din acest sezon de Premier League

De asemenea, cu aceeași ocazie, Sir Jim Ratcliffe a fost întrebat și despre cum și-ar dori să se încheie lupta pentru titlu în actuala stagiune de Premier League, în contextul în care toate cele trei echipe implicate în cursă sunt rivale „de moarte” ale lui Manchester United.

„Le urăsc pe toate: Liverpool, Manchester City și Arsenal. Chiar nu știu. Toți sunt dușmanii noștri. Nu aș putea să aleg una. Totuși cred că ar fi bine pentru Arteta dacă ar câștiga. S-a descurcat foarte bine, iar clubul a avut răbdare cu el, ceea ce e de apreciat”, a mai spus miliardarul britanic, potrivit The Mirror.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare