Kylian Mbappe, ironizat fără milă de Jan Vertonghen! Cum s-a declarat fundașul înaintea partidei Franța – Belgia

În optimile de finală se anunță fel și fel de dueluri interesante. Unul dintre ele este Franța – Belgia, iar înaintea duel-ului, Jan Vertonghen, fundașul Belgiei, a avut un moment de ironie la adresa lui Kylian Mbappe.

Confruntarea dintre francezi și belgieni va avea loc luni, 1 iulie, de la ora 19:00, pe stadionul ”Merkur Spiel-Arena”, din Dusseldorf.

Jan Vertonghen, „Îmi este incredibil de frică de el”

Belgia și Franța se află în ultimele zile de pregătirea înaintea duel-ului direct. Starurile din trupa lui Domenico Tedesco nu se tem de fotbaliștii din gruparea pregătită de Didier Deschamps.

Mai mult decât atât, Jan Vertonghen (37 de ani) l-a ridiculizat pe cel important jucător din echipa ”Cocoșului Galic”, Kylian Mbappe.

„(n.r. Vă este frică de Kylian Mbappe?) Dacă îmi este frică de Kylian Mbappe? Da, foarte frică (n.r. râde). Îmi este incredibil de frică de el.

Nu mai pot de frică!” a transmis fundașul central belgian, potrivit spaniolilor de la as.com.

Jurnalistul olandez care l-a jignit pe Radu Drăgușin a intrat într-o contră cu Virgil van Dijk în cadrul unei conferințe de presă

Valentijn Driessen, jurnalistul olandez care recent l-a atacat pe Radu Drăgușin la nivel personal, a participat în cursul zilei de vineri la o conferință de presă organizată de „portocala mecanică” în Germania.

Cu această ocazie, el a intrat într-un schimb destul de tăios de replici cu Virgil van Dijk, starul lui Liverpool și al naționalei pregătite de Ronald Koeman.

Jurnaliștii batavi de la voetbalzone.nl au citat această discuție dintre cei doi și au titrat extrem de sugestiv: „Căpitanul echipei și jurnalistul au scos săbiile”.

Totul a început în momentul în care fundașul central în vârstă de 32 de ani a subliniat că este neapărat nevoie ca el și coechipierii lui să practice un alt fotbal față de cel arătat în meciul pierdut cu Austria în faza grupelor, scor 2-3. Asta, dacă vor să își continue parcursul la EURO 2024.

Ulterior, Valentijn Driessen a dorit să afle detalii despre discuțiile care s-au produs în vestiar între jucătorii naționalei Olandei, pentru a-și da seama dacă ei au și lucrat concret pentru identificarea unei soluții în vederea meciului următor sau a fost vorba doar despre simple cuvinte transmise de van Dijk, dar jurnalistul a „reușit” doar să îl irite pe fotbalist, cel care nu a dorit sub nicio formă să divulge astfel de amănunte. Iată cum a decurs scurtul dialog dintre cei doi:

Valentijn Driessen: „Se simte diferit acest eșec sau au fost și altfel de discuții între voi?”.
Virgil van Dijk: „Da, au fost și altfel de discuții între noi”.
Valentijn Driessen: „Ce s-a discutat mai exact?”.
Virgil van Dijk: „Asta nu este ceva ce pot să vorbesc aici, cu tine”.
Valentijn Driessen: „Vorbești pentru tot publicul olandez, Virgil. Nu vorbești doar cu mine!”.
Virgil van Dijk: „Depinde doar de noi să demonstrăm pe teren. Putem spune multe, dar importante sunt faptele”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare