Kylian Mbappe, înlocuit la pauza meciului cu AS Monaco. Care a fost explicația lui Luis Enrique

Kylian Mbappe (25 de ani) a fost înlocuit înainte de startul reprizei secunde a duelului cu AS Monaco, din Ligue One. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în cadrul rundei cu numărul 24 a primei ligi din Franța.

În urma punctului obținut de PSG în deplasarea de la AS Monaco, trupa din capitala Hexagonului se menține pe prima poziție în Ligue One, cu 55 de puncte obținute. Monegascii rămân pe locul trei, la 13 puncte în urma parizienilor.

Kylian Mbappe, scos de pe teren la pauza partidei cu AS Monaco

Superstarul din atacul lui PSG, care va ajunge la Real Madrid sezonul viitor, a început duelul cu AS Monaco din postura de titular. Luis Enrique, tehnicianul spaniol al parizienilor, a luat decizia de a-l scoate pe Kylian Mbappe de pe teren, introducându-l pe Randal Kolo Muani în meci. Fotbalistul a venit de la Eintracht Frankfurt, echipă pe al cărei stadion va evolua România la Euro 2024.

După finalul întâlnirii cu monegascii, încheiată cu o remiză albă, Luis Enrique a oferit explicații în legătură cu schimbarea lui Mbappe. La sfârșitul meciului, atacantul francez a fost surprins zâmbind, în ciuda faptului că PSG nu a câștigat. Antrenorul din Spania, trecut si pe la Barcelona, a afirmat că formația sa trebuie să se obișnuiască să joace fără Mbappe, având în vedere faptul că acesta va ajunge pe „Santiago Bernabeu”.

„Mai devreme sau mai târziu va trebui să ne obișnuim să jucăm fără Kylian. Încerc să găsesc cea mai bună opțiune pentru echipă. Poate greșesc… sau nu. Filozofia mea este să mă gândesc la ce este mai bine pentru echipă. Nu vreau să argumentez. Este decizia mea. Este o decizie 100% a antrenorului. Nu este nicio problemă cu Mbappe, este pur și simplu gestionarea unei situații în modul în care cred că este cel mai bine, nimic mai mult”, a declarat Luis Enrique, potrivit Marca

Mbappe a avut o evoluție palidă în duelul cu AS Monaco. Este a doua oară la rând când vedeta lui PSG părăsește terenul mai repede. În partida cu Rennes, încheiată tot la egalitate, scor 1-1, Mbappe a fost înlocuit în minutul 65.

Vedeta parizienilor a plecat de la meci înainte de final

La câteva minute distanță de startul reprizei secunde, Kylian Mbappe a revenit pe teren, dar fără echipament. Cu o șapcă pe cap, discutând la telefon, superstarul francez nu a părut afectat de decizia pe care a luat-o Luis Enrique. Acesta a ales să meargă în tribune, unde se afla și mama sa, care îi este și impresar.

Mbappe s-a deplasat pe pista de atletism din exterioriul gazonului, primind aplauze de la cei aflați în tribune. Atacantul, care a venit la PSG chiar de la AS Monaco, a urmărit restul partidei de lângă mama lui. Acesta nu a rămas pe stadion până la finalul meciului. A ales să plece cu câteva minute înainte de ultimul fluier al „centralului”.

PSG pornește cu prima șansă în lupta pentru titlul din Ligue One, având în vedere poziția de lider și diferența de puncte înregistrată față de locul 2, Brest. Parizienii au cu 12 puncte în plus față de ocupanta poziției secunde.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare