Kylian Mbappe a fost primit ca un rege de președintele Franței la Palatul Elysee. I s-a întins covorul roșu pe un fundal sonor asigurat de fanfara militară. VIDEO

Kylian Mbappe a fost primit ca un rege de președintele Franței la Palatul Elysee marți seară, cu ocazie unei întâlniri la care au mai participat și Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, dar și Tamim bin Hamad Al Thani, emirul Qatarului, statul care deține clubul din capitala Franței.

Contextul este deja bine cunoscut, cel în care starul francez în vârstă de 25 de ani a decis să nu își prelungească înțelegerea cu parizienii care expiră la finalul acestui sezon și, cel mai probabil, va urma să semneze în viitorul apropiat un contract cu Real Madrid, în acest sens purtându-se deja negocieri.

Kylian Mbappe a fost primit ca un rege de președintele Franței la Palatul Elysee

Deși informațiile furnizate de către presa din Franța ar conduce către ideea că această întrevedere nu a avut scopul de a-l convinge pe campionul mondial din 2018 să revină asupra deciziei, este totuși destul de greu de crezut că lucrurile au stat într-adevăr așa.

Asta pentru că în trecutul apropiat, atunci când s-a mai pus problema ca Mbappe să plece la Real Madrid, Emmanuel Macron a intervenit în acest sens și a discutat cu fotbalistul pe seama acestui subiect, insistând că el ar trebui să continue la PSG, întrucât el ar fi considerat nici mai mult nici mai puțin decât un „bun național” de către francezi.

În plus, primirea de care a avut parte atacantul francez și faptul că la această întâlnire au participat și „capii” clubului de pe „Parc des Princes” ar reprezenta indicii destul de solide care să valideze ideea că se fac în continuare eforturi susținute pentru ca Mbappe să continue la multipla campioană a Franței și din sezonul viitor.

La întâlnire au mai participat președintele lui PSG și emirul Qatarului

Vedeta naționalei din Hexagon a pășit pe covorul roșu întins la intrarea în Palatul Elysee, pe un fundal sonor asigurat de fanfara militară, nu înainte de a fi întâmpinat de mai mulți fotografi care au dorit să imortalizeze momentul care s-ar putea dovedi a fi unul cu adevărat istoric pentru fotbalul francez, în special pentru cel parizian.

Intențiile lui Emmanuel Macron, chiar dacă au fost negate în spațiul public francez în ultima perioadă, legate de o eventuală implicare a sa în parcursul ulterior al carierei lui Kylian Mbappe, au fost totuși trădate de o glumă pe care președintele Franței a făcut-o la un moment dat.

Conform jurnaliștilor spanioli de la AS, el i-ar fi transmis fotbalistului: „Îmi vei crea și mai multe probleme”, aluzie clară la faptul că o eventuală plecare a atacantului de la PSG ar reprezenta o problemă mare inclusiv pentru el, din punct de vedere politic.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare