Kevin De Bruyne pregătește tunurile pentru EURO 2024! Ce avertisment a avut atât pentru România, cât și pentru celălalte adversare

Belgia o întâlnește pe Slovacia în primul duel de la EURO 2024, pe 17 iunie. Kevin De Bruyne (32 de ani) e pregătit de turneul final și a avut un avertisment pentru adversarele de la Campionatul European. 

Kevin De Bruyne, „Nu cred că sunt multe echipe care vor fi bucuroase să joace împotriva noastră”

Pe 22 iunie, belgienii se vor duela cu România, iar patru zile mai târziu, „Dracii Roșii” vor disputa ultimul meci din grupele EURO 2024 contra Ucrainei.

Întrebat dacă Belgia poate merge până la capăt la EURO 2024, Kevin De Bruyne nu s-a arătat deloc stresat și a dezvăluit că echipa sa poate să cucerească trofeul.

Mijlocașul lui Manchester City a avut și un mesaj de avertisment pentru toate echipele pe care el și colegii săi de la națională le vor întâlni. Printre acestea se află și România. 

„De ce nu. Nu suntem favoriţi, dar nu cred că sunt multe echipe care vor fi bucuroase să joace împotriva noastră, pentru că avem un stil total diferit. (…) Cred că jucăm într-un mod foarte diferit, cu o mulţime de jucători tineri. Poate că suntem şi o ţară ceva mai puţin cunoscută. Aşa că trebuie să abordăm acest turneu foarte relaxat.

Trebuie să profiţi de oportunităţi. Un turneu înseamnă să profiţi de moment. Odată ce eşti într-un moment bun, poţi creşte. Dacă profiţi de acest moment ca echipă, se pot întâmpla lucruri speciale.”

România, cea mai slab cotată naţională de la EURO 2024

România merge la EURO 2024 cu cel mai slab cotat lot dintre toate ţările participante la competiţia din Germania. Cum ne văd străinii? Ca pe o naţională modestă, dar care ar putea produce câteva surprize.

„Revenită la turneele finale după 8 ani, România ar trebui să aibă multă încredere, după ce a câștigat grupa din preliminarii la diferență de 5 puncte și a fost neînvinsă.

În lot, sunt câteva nume familiare pentru fanii englezi. Cel mai important este al fundașului lui Tottenham, Radu Drăgușin. El a ajuns la Spurs de la Genoa, în ianuarie, însă și-a găsit cu greu loc în primul 11.

Dar, la doar 22 de ani, este o achiziție de viitor și va primi mai multe șanse în următorul sezon.” au scris cei de la The Sun, preluați de DigiSport

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare