Jucătorul descoperit de Neil Lennon este pe lista lui Fc Barcelona! Oficialii catalani au oferit o primă ofertă

Germanul Hansi Flick (59 de ani) vrea să construiască cea mai bună echipa la Barcelona. Noul antrenor al formației catalane le-a cerut conducătorilor urgent transferuri care să întărească defensiva.

Prima țintă a lui Barcelona este un jucător lansat în fotbalul mare chiar de Neil Lennon (52 de ani), antrenorul formației Rapid.

Jeremie Frimpong este in vizorul lui Fc Barcelona

Jeremie Frimpong a fost unul dintre pionii de bază de la Leverkusen.  Xabi Alonso s-a bazat foarte mult pe el în bătălia pentru titlul, dar și în campania din UEFA Europa League.

„Este un jucător pe care Hansi Flick a spus că îl vrea. Barca a făcut deja o ofertă, dar totul se va decide după Campionatul European de Fotbal” a declarat specialistul David Bernabéu, conform sport.es.

Catalanii trebuie să se miște cu mare atenție pe piața transferurilor, confrom fair-play-ul financiar, în sensul că nu trebuie depășită masa salarială.

Cei de la Bayern Leverkusen au fost de acord să negocieze, dar vor să-l includă în această tranzacție și pe Ansu Fati. Catalanii nu au dat un răspuns final pentru această ofertă pentru că vor ca jucătorul să facă stagiul de pregătire cu Hansi Flick. După perioada de pregătire, tehnicianul neamț se va decide dacă se poate baza pe Ansu Fati.

Neil Lennon l-a descoperit pe Jeremie Frimpong

Neil Lennon l-a descoperit pe fundașul de bandă la un meci al echipei a doua a lui Manchester City. Transferul lui la Celtic a costat chiar extrem de puțin.

„L-am găsit pe Frimpong la un meci de antrenament de la Manchester City. L-am privit și am spus: ‘Wow, acest copil arată extraordinar’. Afacerea a costat 300.000 de lire sterline” a spus antrenorul actual al lui Rapid.

Scoțienii au făcut o mega afacere cu fundașul lui Bayer Leverkusen. După mai puțin de doi ani, Frimpong a ajuns la actuala campioană a Germaniei pe nu mai puțin de 15 milioane de euro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare