Jucătorii României nu s-au menajat la antrenament! Duel tare Drăgușin – Drăguș și driblingurile lui Hagi

România a susținut primul antrenament de la sosirea în Germania, iar elevii lui Edi Iordănescu au arătat că sunt montați 100% pentru EURO 2024.

Jucătorii României, motivați la primul antrenament din Germania

În fața a peste 3.000 de suporteri, jucătorii României au fost extrem de activi la antrenament. Pentru ședința de pregătire de marți, Edi Iordănescu a decis să organizeze un meci de tip școală între tricolori, iar aceștia au dat totul pentru a-i arăta selecționerului că merită să joace la EURO.

Prin intermediul materialelor video postate de echipa națională am putut vedea un duel tare între Radu Drăgușin și Denis Drăguș, care, în cele din urmă, s-a încheiat cu o strângere de mână.

Totodată, Ianis Hagi l-a „amețit” pe Vasile Mogoș cu un șir de driblinguri, semn că este motivat să arate de ce este în stare la turneul final din Germania.

Driblingurile lui Ianis Hagi / Foto: Instagram@echipanationalaaromaniei

Peste 3.000 de suporteri la primul antrenament din Germania

Apariţia jucătorilor noştri a declanşat o adevărată nebunie locală. Au asistat peste 3.000 de fani, dintre care sute de copii, la primul antrenament al românilor.

Selecţionerul a supravegheat o alergare uşoară a lui Nicolae Stanciu & compania, în uralele suporterilor. Interesant este că antrenamentul naţionalei noastre a beneficiat şi de aportul unui crainic la stadion, care i-a îndemnat pe spectatori, în lima germană, să scandeze numele favoriţilor.

Conform cotaţiilor oferite de specialiştii din fotbal, jucătorii naţionalei României au o valoare pe piaţa transferurilor de 91 de milioane de euro, cea mai mică valoare dintre echipele participante la Euro 2024.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare