Jackpot pentru Zeljko Kopic! Clubul care îi bagă în buzunar 288.000 de euro antrenorului de la Dinamo

Antrenorul lui Dinamo a dat marea lovitură. Se îmbogăţeşte cu 288.000 de euro. Nu primeşte aceşti bani de la conducătorii din Ştefan cel Mare, ci de la un alt club.

Zeljko Kopic a câştigat un proces cu bulgarii de la Botev Plovdiv, acolo unde a antrenat în perioada august 2022 – decembrie 2022. A bifat 15 apariții la cârma echipei și a înregistrat o medie de 1.27 puncte pe meci.

L-au dat afară unilateral

Actualul tehnician al „câinilor” s-a judecat cu oficialii de la Botev Plovdiv, iar instanța a decis că echipa din primul eșalon al Bulgariei trebuie să-i achite aproape 288 de mii de euro, din cauză că i-a fost rupt unilateral contractul croatului.

”În februarie 2023, Zeljko Kopic a trimis o cerere către tribunalul FIFA pentru plata a 295,479 de euro pentru perioada în care ar fi trebuit să activeze la club.

Botev Plovdiv trebuie să achite 287,911 de euro antrenorului Zeljko Kopic, care a fost demis în urmă cu un an și jumătate. Clubul a pierdut procesul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care a fost ținut ieri”, au scris bulgarii de la topsport.bg.

Mircea Lucescu, încântat de Kopic

Dinamo a învins UTA în etapa cu numărul 30 din SuperLiga României, ultima din sezonul regulat și pentru prima oară după 23 de etape nu se mai află pe loc de retrogradare.

„Dinamo s-a schimbat mult față de cum arăta în toamnă. Bine, sunt și jucători cu foarte multă experiență în teren. Păcat că nu sunt români și asta mă doare, dar cei care sunt pe teren își fac datoria și eu sper să reușească să se salveze.

Ce îmi dă încredere este prezența lângă echipă a unui antrenor cu multă experiență. Zeliko este un bun antrenor. A fost alegerea corectă, e un profesionist, muncitor, vorbește și limba engleză. Echipa joacă pentru a scoate puncte. Foarte pragmatic”, a declarat Mircea Lucescu.

„Il Luce” a făcut apoi o declarație care o să le meargă la suflet suporterilor lui Dinamo. „Da, bineînțeles că Dinamo se poate salva direct de la retrogradare. Nu va fi ușor, pentru că și celelalte echipe vor lupta să scape de retrogradare”, a conchis Lucescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare