Jackpot pentru Răzvan Burleanu dacă România învinge Ucraina la EURO 2024. Câţi bani ar primi FRF de la UEFA

Tricolorii lui Edi Iordănescu joacă pentru o naţiune care se bucură că România a revenit la un turneu final după 8 ani de aşteptare. Dar partida de azi, cu Ucraina, de la EURO 2024, are şi o miză financiară.

Federaţia a încasat deja 9.250.000 de euro pentru calificarea la competiţia din Germania, însă câştigurile nu se presc aici.

1 milion de euro pentru victorie cu Ucraina

O victorie în faza grupelor este răsplătită cu un milion de euro, în timp ce remiza se premiază cu 500.000 de euro. De asemenea, calificarea în optimile EURO 2024 – obiectivul stabilit de selecționerul Edi Iordănescu pentru EURO 2024 – ar aduce suma de 1,5 milioane de euro pentru naționala României, anunţă sport.ro.

Primul „11” probabil al României vs Ucraina

Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă (Racovițan), Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă. Selecţioner: Edi Iordănescu.

Rezerve: orațiu Moldovan, Ștefan Târnovanu, Adrian Rus, Bogdan Racovițan, Deian Sorescu, Ionuț Nedelcearu, Adrian Șut, Alexandru Cicâldău, Darius Olaru, Ianis Hagi, Florinel Coman, George Pușcaș, Denis Alibec, Daniel Bîrligea.

30.000 de români pe stadion

Conform estimărilor, 30.000 de români vor striga şi vor cânta pentru Răzvan Marin & compania, pe arena din Munchen. Românii aflați deja în Bavaria au mers duminică și i-au așteptat pe jucătorii primei noastre reprezentative la gară.

Delegația țării noastre a făcut deplasarea de la Wurzburg la Munchen pe calea ferată. Nemții au trimis mai mulți polițiști în acea zonă pentru a preîntâmpina anumite evenimente nedorite, așa cum s-a întâmplat de când a început EURO 2024.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare