Istvan Kovacs a primit un nou meci la EURO 2024. Arbitrul român va conduce o partidă crucială din grupa F

Istvan Kovacs (39 de ani) a primit un nou meci la EURO 2024, din partea celor de la UEFA. Arbitrul român a fost delegat la partida Cehia – Turcia, care se va disputa miercuri, 26 iunie, de la 22:00, în grupa F de la Euro 2024.

Până acum, centralul din Carei a condus un singur meci la acest turneu final: Serbia – Slovenia, 1-1.

Asistenţii lui Kovacs, tot români

UEFA a decis să îl trimită pe Kovacs la centru la duelul dintre Cehia și Turcia, meci decisiv pentru calificarea în optimile competiției. Istvan va fi ajutat de asistenții Ovidiu Artene şi Vasile Marinescu.

În camera VAR vor fi polonezii Tomasz Kwiatkowski şi Bartosz Frankowski şi olandezul Pol van Boekel. În Grupa F, din care fac parte cele două, Portugalia are 6 puncte și este singura echipă sigură de calificarea în fazele finale.

A primit 5.000 euro de la UEFA

În urma prestației de la Serbia – Slovenia, 1-1, Istvan Kovacs urmează să primească din partea UEFA, asemenea tuturor arbitrilor de centru care fluieră la meciuri din faza grupelor de la EURO 2024, un barem în valoare de 5.000 de euro. De asemenea, asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene vor fi răsplătiți cu câte 2.500 de euro.

Meciul dintre Slovenia și Serbia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce Luka Jovic a reușit să egaleze la ultima fază cu o lovitură de cap trimisă în urma unui corner. Anterior, în minutul 69, slovenii reușiseră să deschidă scorul grație golului marcat de Zan Karnicnik.

Jocul nu a generat în principiu controverse legate de arbitraj, astfel încât se poate spune că Istvan Kovacs nu a întâmpinat mari probleme și în general a condus bine partida.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare