Ionuț Lupescu a pus tunurile pe FRF după Dinamo – Petrolul 1-1: „Influențează clasamentul! Nu știu dacă o fac la comandă, dar ar fi cazul să-i schimbăm”

La finalul meciului Dinamo – Petrolul 1-1, Ionuț Lupescu, președintele onorific de la CS Dinamo, i-a criticat dur pe oamenii care compun Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

Fostul mare fotbalist s-a arătat foarte deranjat de faptul că dinamoviștii au primit acea sancțiune din partea Comisiei și sunt nevoiți, cel puțin până la recurs, să își dispute fără spectatori adulți în tribune ultimele jocuri considerate pe teren propriu din actuala stagiune de campionat.

Ionuț Lupescu, atac dur la adresa Comisiei de Disciplină la finalul meciului Dinamo – Petrolul 1-1

Fostul component al „Generației de Aur” a urmărit partida de luni seară alături de fani în Sala Polivalentă Dinamo, iar la final a opinat că anumiți oameni care compun Comisia de Disciplină în prezent ar trebui înlocuiți din funcții.

„(n.r. despre golul marcat de Petrolul în prelungiri, din penalty) Sigur că e păcat, mai ales că a fost ultimul minut și după o fază destul de controversată. Chiar dacă în repriza a doua nu au jucat așa cum ne-am fi dorit, așa se întâmplă când ești la retrogradare.

Sper ca pe viitor să reușească să se mobilizeze mai bine și să facă punctele necesare pentru evitarea retrogradării. O victorie azi ne scotea din ultimele 4 locuri, era un moral bun. Dacă tot nu avem suporterii acasă, măcar să îi avem în deplasare.

E frumos să stai între tineri, am văzut noua generație de suporteri, toți am fost cu sufletul la gură, dar e trist că încă Comisiile Federației nu judecă în spiritul sportiv, se folosesc de anumite legi. Luând o decizie ca aceasta, după părerea mea, influențează clasamentul.

Nu știu dacă fac chestia asta la comandă sau au făcut-o după regulament. Cred că e păcat, după atâția ani, sunt oameni de 15-16 ani în această Comisie și cred că ar fi cazul să îi schimbăm. A fost o decizie din punctul meu de vedere aberantă”, a spus Ionuț Lupescu pentru Digi Sport la finalul meciului Dinamo – Petrolul 1-1.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare