Ioan Ovidiu Sabău, reacție fermă despre posibila plecare a lui Alex Chipciu la FCSB. Antrenorul lui U Cluj, dezvăluiri importante despre relația cu fotbalistul

Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani), tehnicianul lui U Cluj, a abordat subiectul plecării lui Alex Chipciu, dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB.

Experimentatul fotbalist de 34 de ani s-ar afla, în cazul unei mutări la campioana SuperLigii, la a doua experiență alături de FCSB.

Ioan Ovidiu Sabău l-ar vrea pe Chipciu la Cluj și în sezonul următor

Reputatul antrenor al „studenților” a afirmat clar că Dan Nistor și Alex Chipciu sunt unii dintrei cei mai importanți jucători ai echipei. Potrivit spuselor lui Ioan Ovidiu Sabău, cei doi fotbaliști intră în planurile sale pentru sezonul viitor. Totuși, dorința celor doi primează.

În cazul în care Chipciu ar opta pentru o despărțire de U Cluj, tehnicianul ar avea mâinile legate la spate.

„Eu strategia o fac alături de Radu Constantea, Gabi Giurgiu, aici la stadion. La ultima discuție am clarificat lucrurile. Pe Nistor și Chipciu ii respect și apreciez foarte mult.

Dovadă că am lucrat foarte bine, Nistor are cel mai bun sezon din cariera lui. Alex Chipciu, după ce era ieșit din formă a avut realizări, e în atenția selecționerului. Depinde de ei dacă vor să plece. Ei vor decide, eu mi-aș dori să rămână”, a comunicat Ioan Ovidiu Sabău, înaintea barajului de Conference League cu Oțelul, care va avea loc duminică, de la ora 14:30.

NU RATA: Întrebat despre revenirea la FCSB, Alexandru Chipciu a răspuns în 6 cuvinte! Gigi Becali a anunțat că îl vrea

Directorul sportiv al lui U Cluj a lămurit situația lui Chipciu

Ardelenii se pregătesc de încheierea unui sezon în care și-au ratat obiectivele principale, anume prezența în play-off și cucerirea Cupei României. „Studenții” lui Sabău au reușit, totuși, să prindă barajul pentru prezența în Conference League. Clujenii au șanse reale de a evolua în Europa.

Recent, au tot existat discuții cu privire la demiterea lui Ioan Ovidiu Sabău. Pe lângă acestea, a apărut și interesul accentuat pe care Gigi Becali îl prezintă pentru Alex Chipciu.

Dată fiind situația, Gabi Giurgiu, directorul sportiv al lui U Cluj, și-a exprimat poziția în legătură cu acest subiect. Oficialul clubului din Ardeal a făcut lumină în ceea ce privește despărțirea de Chipciu.

„El mai are contract cu noi, nu știu de ce se tot vorbește. El are contract încă un an de zile. Chiar nu știu de unde tot apar astea… Ar fi un lucru extraordinar să putem trimite un jucător la Campionatul European. Dacă vor fi și alte bonusuri financiare, ar fi un un bonus. Dar nu s-a pus problema să ne sune cineva, să discutăm cu cineva”, a declarat Gabi Giurgiu, în exclusivitate pentru sportpesurse.ro

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare