Ioan Ovidiu Sabău, avertisment pentru jucătorii săi după U Cluj – Petrolul 1-2: „Încă nu ne-am salvat de la retrogradare”

Ioan Ovidiu Sabău a ținut să transmită un mesaj adresat jucătorilor săi la finalul meciului U Cluj – Petrolul 1-2, disputat în cadrul etapei a patra din play-out-ul acestui sezon de Superliga.

Antrenorul „șepcilor roșii”, deși a admis că „elevii” săi au prestat un fotbal de calitate în această partidă, a ținut să sublinieze că jocul a fost pierdut din cauza unor erori destul de mari, fapt care, evident, ar fi bine să nu se mai întâmple pe viitor, întrucât, în viziunea sa, echipa ardeleană încă nu se poate considera scăpată definitiv de grijile retrogradării.

Ioan Ovidiu Sabău a admis că a făcut unele greșeli în timpul meciului U Cluj – Petrolul 1-2

Pe de altă parte, Sabău a avut și puterea să recunoască faptul că nu a operat chiar cele mai bune schimbări în timpul meciului și chiar și-a reproșat acest lucru.

„Am fost neatenți, naivi, poate am crezut prea mult că va fi ușor, nu ne-am luat măsuri atunci când s-a pierdut mingea. Un meci important pentru noi, nu aveam voie să pierdem. Lucrat, da, în colaborare cu noi. La golul doi al lor noi am avut mingea, am pierdut-o, au plecat pe contraatac.

Trebuie să strângem rândurile, pentru mine rămân la fel de importanți jucătorii, am demonstrat că știm să jucăm fotbal, se întâmplă. Încă nu ne-am salvat de la retrogradare. Trebuie să mergem înainte, nu trebuie să abandonăm, să găsim acum vinovați. Au jucat fotbal, se întâmplă. Sunt supărat pentru că puteam evita această înfrângere, cu atenție, concentrare.

Foarte multe lucruri bune, da. Și posesia, și ocaziile. Mai bun meciul, am controlat. Sigur, sunt niște statistici, dar meciul e pierdut. Trebuie să avem forță, să ne refacem și să mergem mai departe, tot ăștia suntem. Posibil să nu fi fost eu inspirat la schimbări, trebuia să gândesc altfel. Trebuia să gândesc altfel la 2-1 schimbările și sistemul de joc să-l schimb.

Da, voiam să explic cum ar fi trebuit jucat, era mai aproape de mine Dorinel Oancea, după a dat vreo două, trei pase bune. Asta ne este meseria, ce să facem? Mergem înainte”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului U Cluj – Petrolul 1-2. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare