Ioan Andone anunță Apocalipsa la FCSB în sezonul viitor: „Nu știu ce vor face fără ei!”

FCSB ar urma să aibă un sezon viitor de Superliga foarte complicat, în contextul în care acum echipa roș-albastră se pregătește să câștige primul titlu de campioană după 9 ani.

Este opinia lui Ioan Andone, fostul mare fotbalist și antrenor de la Dinamo. El s-a referit la plecarea lui Florinel Coman, care pare în prezent doar o chestiune de timp, dar și la posibilitatea ca și Darius Olaru să părăsească echipa în această vară, scenariu de asemenea destul de intens vehiculat în spațiul public.

Ioan Andone consideră că va urma un sezon foarte dificil pentru FCSB, în cazul în care vor pleca Florinel Coman și Darius Olaru

În cazul în care aceste două variante se vor materializa în cele din urmă, cel poreclit „Fălcosul” este de părere că echipei patronate de Gigi Becali ar urma să îi fie destul de greu să își apere titlul pe care îl va cuceri în mod oficial în scurt timp.

De asemenea, Ioan Andone a analizat și celelalte echipe care se implică în mod tradițional în lupta pentru titlul din Superliga în ultimii ani. El vede cu ochi buni revenirile lui Costel Gâlcă și Dan Petrescu în campionatul intern, dar nu are o părere la fel de bună și despre numirea lui Bogdan Lobonț în funcția de antrenor principal interimar la Rapid.

„O să fie un campionat mai tare, mai puternic. Costel Gâlcă e un antrenor foarte bun şi va creşte valoarea campionatului românesc, e un tip care ştie ce vrea, sigur va arăta diferit Craiova de acum! Dan Petrescu a demonstrat cel mai mult în ultimii ani și a câștigat și campionate la rând.

Gică Hagi va face bine anul următor. Nu știu ce va face FCSB-ul fără Coman și Olaru, o să le fie greu. Lobi nu prea a antrenat. E foarte greu la Rapid, mai greu decât la Craiova spre exemplu.

Semne de întrebare legate de numirea lui Bogdan Lobonț la Rapid

Lobby (n.r. Bogdan Lobonț) mi se pare că are o misiune mult mai grea. Presiunea e cam mare pentru Lobby. Știe fotbal și are multe cunoștiințe și contacte. Eu nu cred că Marius Șumudică ar fi venit în acest moment. Nu venea dacă avea condiția pusă lui Lobonț. Eu cred că o să câștige Dan Petrescu, doar să nu plece.

La Olaru mi se pare că nu ar trebui să îl intereseze de prețul pe care îl cere Gigi Becali pe el. Nu și-a făcut contractul bine, trebuia să își pună niște clauze. Gigi Becali se gândea la titlu, de aia nu l-a dat pe Coman. Îi pasă de titlu, nu se mai gândește doar la bani. O să le facă salarii mai mari și o să îi convingă să stea în țară. Păi nu e mai bine așa?

(n.r. despre Dinamo) Dacă nu câștigau ultimul meci era greu. Nu știu dacă se va salva direct, dar la baraj nu o să aibă probleme”, a spus Ioan Andone la Digi Sport. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare