Întâlnire de gradul zero! Florin Tănase, surprins la palatul lui Gigi Becali. Ce a spus despre transferul la FCSB

Joi, 30 mai, Florin Tănase a mers la palatul lui Gigi Becali, iar fotbalistul a oferit câteva declarații.

Florin Tănase îl dă răspunsul lui Gigi Becali în două săptămâni

Într-o perioadă în care Gigi Becali vrea să facă mai multe transferuri importante, iar Florin Tănase este unul dintre cei doriți de afacerist, fotbalistul a mers să discute cu patronul FCSB-ului.

Întrebat despre revenirea la FCSB, Florin Tănase nu a oferit prea multe informații, însă a anunțat că în maximum două săptămâni îi va spune lui Gigi Becali ce decizie a luat cu privire la viitorul său. Cu o seară înainte, patronul FCSB-ului anunțase că fotbalistul se află în discuții cu anumite cluburi din străinătate și asta l-ar face să evite, cel puțin pentru moment, o revenire în România.

”Da, am venit pe la nea Gigi. Mereu când vin în țară trec pe la dânsul. Este mereu o plăcere să îl revăd. Am discutat acum două-trei luni, am discutat foarte clar cu dânsul și știe cum a rămas discuția.

Timpul le va decide pe toate. Nu am vorbit despre un anumit termen, dar cu siguranță voi decide în maximum două săptămâni”, a declarat Florin Tănase.

Florin Tănase, direct în TOP la FCSB

Plecat în vara anului 2022 de la FCSB, Florin Tănase poate reveni la clubul lui Gigi Becali. Legitimat în acest moment la Al-Okhdood, Tase are șanse mici să mai continue în Arabia Saudită, iar campioana României vrea să profite de acest lucru.

Pentru repatrierea lui Tănase, Becali este dispus să-i ofere acestuia un salariu de 30.000 de euro lunar, atât cât încasează și Florinel Coman, anunță gsp.ro Cel mai mare venit de la FCSB îl are Vlad Chiricheș, care este remunerat cu 400.000 de euro anual, ceea ce înseamnă aproximativ 33.000 de euro pe lună.

Pentru a reveni la FCSB, Florin Tănase va trebui însă să renunțe la o parte din bani, asta deoarece în Arabia Saudită are un salariu de aproximativ două milioane de euro, bani care sunt imposibil de oferit în fotbalul românesc.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare