Veşti proaste pentru Dinamo, imediat după ce au aflat că vor continua în Superligă. Planul acţionarilor s-a dus de râpă

Dinamo s-a salvat de la retrogradare în urma barajului cu Csikszereda, pe care şi l-a adjudecat cu scorul general de 2-0 (2-0 în tur şi 0-0 în retur).

Zeljko Kopic și-a îndeplinit obiectivul. A salvat-o pe Dinamo de la retrogradare, chiar dacă barajul cu Csikszereda a arătat chinuitor. Dennis Politic a recunoscut la final că a fost ”cel mai urât meci din viața mea”. Nici Andrei Nicolescu nu și-a menajat echipa. Oficialul a anunțat măsuri drastice la club.

Răzvan Zăvăleanu, despre salariile de la echipă

Administratorul juridic de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a fost şi el dezamăgit de întreg sezonul încheiat luni sară pentru „câini”.

„Aş fi ipocrit să spun că mi-a plăcut ce am văzut în seara asta. Mi-e teamă că am fost în tema întregului campionat. Dinamo a plătit salarii mari din vară (n.r. – Burcă a zis contrariul, cu salarii de 7-8.000).

Nu venirea domnului Kopic a modificat salariile, ci apariţia noilor sponsori. Dacă ajungem să spunem că un salariu de 8.000 la Liga 1 e mic, atunci să mă ierte Dumnezeu. Sunt echipe cu salarii de 3.000, la Dinamo nu sunt salarii mici”, a afirmat Zăvăleanu pentru orangesport.ro.

Clubul, tot în insolvenţă

Vestea proastă pe care a dat-o administratorul juridic este că Dinamo nu mai iese din insolvenţă până la data de 31 mai.

Dinamo e stabilă, niciun dubiu asupra stabilităţii financiare. Întâi trebuie ieşit din insolvenţă şi acţionarii să ia decizia cât mai repede, că e la îndemâna lor, sumele sunt mai mici decât la începutul procedurii, deci se poate ieşi din insolvenţă. Sumele restante sunt de ordinul sutelor de mii de euro.

Planul era să se iasă din insolvenţă înainte de 31 mai, dar Dinamo s-a bătut la retrogradare, nu s-a mai pus problema să evolueze în Europa şi să aplice pentru licenţă şi n-au mai avut discuţii, iar toată lumea s-a concentrat pe scăparea de retrogradare.

Nu mai sunt şanse să se iasă până la 31 mai din insolvenţă. Dinamo trebuie să fie o afacere, trebuie condusă ca o afacere productivă şi să aducă mulţi bani şi reinvestiţi spre performanţă”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu pentru sursa amintită.

Zeljko Kopic ar putea fi dat afară

Kopic a vorbit despre un succes reușit la cârma echipei. Croatul a refuzat totuși să discute despre viitorul său.

”Sunt satisfăcut de faptul că am rămas în SuperLigă, ăsta e cel mai important lucru. Dacă vorbesc despre aceste 90 de minute, nu am jucat bine. Am avut probleme în a ține de minge și a fost un meci dificil din punct de vedere mental.

Nu a fost ușor să menținem aceeași energie după eșecurile din ultimele meciuri. Îi înțeleg pe jucători, de aceea sunt mulțumit de cele două rezultate obținute în meciurile de baraj.

Nu e momentul să vorbim despre viitorul meu, pentru că acum ne-am atins obiectivul, acela de a rămâne în SuperLigă. Pentru club a fost al patrulea an consecutiv cu probleme.

Trebuie să discutăm despre tot și să evităm astfel de momente, pentru că acest club nu merită să treacă prin astfel de situații și să joace astfel de meciuri.

Cred că a fost o situație grea când am venit. Toată lumea știe că nu aici trebuie să fie Dinamo, dar când iei tot contextul în considerare, este un succes că am rămas în prima ligă.

Vreau să spun că domnul Ovidiu Burcă este parte din acest ‘succes’, pentru că el a promovat echipa și a luptat cât a putut împreună cu staff-ul. Am dat totul pentru a îmbunătăți echipa, dar acum trebuie să vedem cum putem să o facem pe Dinamo mai bună”, a declarat Zeljko Kopic după returul cu Csikszereda.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare