Începe reconstrucția lui AC Milan! Italienii au nevoie de „SUPER” fundașul de 26 milioane de euro

AC Milan vrea să-și înceapă transferurile de pe linia defensivă, iar Diego Carlos este opțiunea principală.

Diego Carlos, transfer de 26 de milioane de euro

Cunoscut pentru abilitățile sale defensive uimitoare, Diego Carlos a devenit un candidat principal pentru „rossoneri” în reconstruirea echipei pentru următorul sezon.

Brazilianul s-a alăturat formației Aston Villa în 2022, pentru suma de 26 de milioane de lire sterline, însă acesta nu a fost printre primele opțiuni în echipa de bază a lui Villa, ci mai degrabă rezerva lui Pau Torres.

În acest sezon, fundașul a jucat în 34 de meciuri în toate competițiile în care a marcat o singură dată și a oferit o pasă decisivă.

Potrivit Calciomercato, Oficialii lui Milan au fost impresionați de dominanța lui Carlos în jocul aerian și de prezența sa fizică pe teren, iar aceștia prezintă un interes puternic în a-l aduce în Serie A. „Diavolii” îl văd pe Diego Carlos ca pe un jucător cheie, care ar putea îmbunătăți linia de apărare.

Conform sursei citate, discuții între italieni și reprezentanții fotblistului ar fi avut loc, iar Aston Villa își dorește să recupereze cele 26 de milioane de lire sterline investiți în Carlos și adaugă astfel un obstacol financiar discuțiilor în curs.

Stefano Pioli, OUT de la AC Milan

 La finalul sezonului, Stefano Pioli va pleca de la AC Milan după un mandat de patru ani și jumătate. Tehnicianul mai avea contract un an, dar nu-l va duce la bun sfârșit, pentru că cei din conducere au decis să-l demită.

Șefii lui AC Milan au stabilit deja pe cine vor aduce în locul lui Stefano Pioli. Conform Gazzetta dello Sport, alesul lui AC Milan este spaniolul Julen Lopetegui, variantă ”votată” deja de toți membrii conducerii, inclusiv de Zlatan Ibrahimovic. Însă, suporterii nu-l consideră potrivit pe Julen Lopetegui și chiar au creat o petiție în mediul online.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare