În ce își investesc banii cei mai importanți jucători români din istorie. Sursele de venit ale fotbaliștilor români

Multă lume se întreabă în ce își investesc banii cei mai importanți jucători români din istorie. Fotbalul este riscant, poți fi scos din circuit foarte ușor cu puțin ghinion, motiv pentru care jucătorii încearcă să investească sumele obținuțe pe teren în diferite afaceri.

În ce își investesc banii cei mai importanți jucători români din istorie

Domeniul imobiliar este unul în care mulți fotbaliști români aleg să își investească banii câștigați din sport, pe lângă cel al turismului sau cel al agriculturii. Nume mari din „sportul rege” încearcă să obțină un profit frumos din afacerile dezvoltate în domeniile amintite anterior.

Mulți dintre jucători aleg să bage bani în apartamente, pe care le închiriază ulterior, în vederea obținerii unui venit suplimentar. Unii oameni de fotbal din România, cu posibilități financiare mai mari decât ale altora, au dus afacerile cu imobiliare la un alt nivel. Mircea Lucescu, Gică Popescu, Gheorghe Hagi și Cosmin Olăroiu sunt printre primii fotbaliști/antrenori care au ales să investească în asta, devenind o sursă de inspirație pentru alții.

La rândul său, Ciprian Marica, fostul fotbalist din naționala României și de la VFB Stuttgart, dezvoltă o astfel de afacere, alături de Ioan Andone. Nici Marius Niculae nu a rămas indiferent, „Săgeată” investind bani frumoși în proprietăți din țară și din Portugalia. George Țucudean este activ, la rândul său, în afaceri. Acesta „pompează” sume mari în imobiliare și în agricultură. Țucudean s-a retras din fotbal în sezonul 2019/2020, în urma a două operații la inimă.

Dennis Man, Florin Tănase și Kehinde Fatai produc bani din haine

Florin Tănase, fostul căpitan de la FCSB, a lansat, în urmă cu mai mult timp, un brand vestimentar, numit „Medeea Clothing”. Alături de acesta stă soția sa, Medeea, pe care a cerut-o de nevastă în anul 2021, în vară. Câteva luni mai târziu, în septembrie, s-au căsătorit civil. Partenera fotbalistului a promovat articolele vestimentare, fiind apreciată de multe nume importante ale modei din România.

Fostul său coleg din tabăra „roș-albastră”, Dennis Man, a ales același drum în afaceri. Fotbalistul Parmei deține o linie de haine, numită „Signed 98”, numărul având legătură cu anul său de naștere. Articolele vestimentare din colecția internaționalului român se vând online.

Nigerianul Fatai are cea mai dezvoltată afacere cu articole vestimentare, fără îndoială. Fotbalistul de 34 de ani a fost înlăturat recent de Oțelul Galați, ajungând în Grecia, la AE Larissa. Atacantul produce bani din haine împreună cu fratele său, iar cei doi au dus afacerea la un alt nivel. Au un site de prezentare al produselor și atelier propriu de croitorie. Fatai face îmbrăcăminte de tip casual sau haine sport, iar foștii colegi l-au ajutat cu promovarea pasiunii sale.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare