Iga Swiatek a trăit sperietura vieţii după finala cu Maria Sakkari, de la Indian Wells 2024. S-a întâmplat chiar la festivitatea de premiere | VIDEO

Iga Swiatek (22 de ani, 1 WTA) a câștigat turneul de la Indian Wells 2024, după ce a făcut spectacol în finala cu Maria Sakkari (28 de ani, 9 WTA). Poloneza a învins 6-4, 6-0.

De remarcat este că Swiatek nu a pierdut niciun set în cele 6 meciuri pe care le-a disputat la Indian Wells 2024.

Iga Swiatek, mare sperietură în finală

Campioana de la Indian Wells 2024 a fost extrem de fericită la festivitatea de premiere, dar bucuria i-a fost rispită de un moment mai puţin aşteptat. „Perfomanţa” le-a aparţinut organizatorilor.

Când se pregătea să ridice marele trofeu, Iga a fost speriată foarte tare de sunetul produs de lansarea confetiilor. A închis ochii şi a lăsat capul în jos, ca şi cum ar fi dorit să se apere de ceva. Jucătoarea şi-a revenit însă rapid din şoc, apoi a continuat celebrarea triumfului.

Ce a spus Swiatek după victoria de la Indian Wells 2024

Numărul 1 mondial a avut probleme doar în primul set când, după ce a condus cu 3-0, s-a văzut egalată de Sakkari. Ulterior, a obţinut 8 game-uri la rând pentru a închide partida în 68 de minute.

„Este uimitor să revin aici. O felicit pe Maria, este una dintre jucătoarele care luptă mereu și are parte de suișuri și coborâșuri în carieră.

Dar, pentru mine mai important este modul în care te comporți în afara terenului. Ești cu adevărat una dintre cele mai amabile jucătoare. Simt că ești o persoană bună. Felicitări pentru echipa ta, sper să realizați lucruri grozave împreună”, a spus Iga Swiatek.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare